Drab i Nordsjælland: To personer fundet døde

Søndag morgen har Nordsjællands politi fundet to døde personer i Slangerup. Den ene afdøde blev fundet blødende fra hovedet, og politiet efterforsker sagen som et drab

Se video fra området her. Klik på 'Næste' for at se mere video

Ved du noget eller har du billeder af stedet, så tip os på SMS 1224 (alm. SMS-takst) eller send en mail til 1224@eb.dk.

Nordsjællands Politi har søndag morgen fundet to personer i Slangerup nær Frederikssund. Det ene dødsfald efterforskes som et drab, mens omstændighederne omkring den anden afdøde fortsat er uklare.

Se mere video hos Local Eyes.

Det oplyser Nordsjællands Politi til Ekstra Bladet.

- Det er korrekt, at vi har fundet to døde personer i Slangerup, siger vagtchef hos Nordsjællands Politi Ulrik Lindén til Ekstra Bladet.

(Foto: Anthon Unger)
(Foto: Anthon Unger)

Noget tyder på sammenhæng
Ifølge vagtchefen er den ene afdøde, en mand i 30'erne, fundet blødende fra hovedet i en indkørsel på Håndværkervangen i Slangerup. Derfor blev en ambulance kaldt til gerningsstedet, men manden stod ikke til at redde.

Nordsjællands Politi oplyser, at skaderne tyder på, at han er blevet dræbt.

Kort efter det første dødsfald fandt politiet spor, som knyttede den afdøde til en anden adresse. På denne adresse, et dækfirma på vejen Raasigvangen, fandt politiet endnu en død person.

Men her er omstændighederne stadig uklare.

- Der er noget, der tyder på, at der er en sammenhæng over til en anden adresse. Der kører vi så over, og der finder vi en person mere, der er død.  Der er tale om to mænd, men vi kan ikke sige noget om, hvad dødsårsagen er.

- Det er for tidligt at sige noget om efterforskningen, så vi kan ikke sige, hvorfor vi mener, at der er en sammenhæng, siger pressechef hos Nordsjællands Politi Henrik Suhr til TV2 News.

(Foto: Anthon Unger)
(Foto: Anthon Unger)
 

Råbte i indkørsel
Ekstra Bladet erfarer fra folk, som bor i området, at den nu afdøde mand, kom gående ind i indkørslen på Håndværkervangen klokken 09.15 søndag morgen.

Manden råbte højt i indkørslen, mens han blødte fra lysken og fra hovedet.

Vidner kontaktede derpå politiet, men ved deres ankomst var manden afgået ved døden.

Politiet har ikke yderligere oplysninger i sagen lige nu, da de pårørende fortsat ikke er underrettet, men der er tale om to mænd fra nærområdet.

Ekstra Bladets reporter på stedet fortæller, at politiet har afspærret et stort område i kvarteret.

Ekstra Bladet følger sagen...

(Foto: Bing Maps/Kim Vangkilde)
(Foto: Bing Maps/Kim Vangkilde)