Drab på femårig ryster Storbritannien: 'Han var det smukkeste barn'

Lokalsamfundet i den britiske by Coventry er i chok, efter en femårig dreng tirsdag blev dræbt. En kvinde, der passede drengen, da drabet skete, er blevet anholdt i sagen

David-Mario Lazar blev tirsdag aften dræbt af flere knivstik. Foto: West Midlands Police
David-Mario Lazar blev tirsdag aften dræbt af flere knivstik. Foto: West Midlands Police
Følg Krimi

Et brutalt drab har skabt overskrifter i Storbritannien, efter at en femårig dreng i byen Coventry tirsdag aften blev dræbt af flere knivstik. En 49-årige kvinde er blevet anholdt i sagen.

Det skriver BBC.

David-Mario Lazar blev fundet i kritisk tilstand, og han blev erklæret død på stedet, da politiet og ambulancefolk ankom til gerningsstedet. En obduktion bekræftede efterfølgende, at den femårige dreng døde af knivstik.

Politiet i West Midlands fortalte torsdag, at de havde arresteret en 49-årige kvinde, der er kendt af familien, og som passede den femårige dreng, da drabet skete, i forbindelse med sagen.

Ifølge de britiske tabloidmedier The Sun og Daily Mail skulle den 49-årige kvinde være David-Marios bedstemor.

'Han var en meget glad dreng'
West Midlands Politi har udsendt en udtalelse fra forældrene til den dræbte dreng, Christina og Daniel, hvor de begræder tabet af deres søn

'Vores søn var det smukkeste barn i verden. Han var en meget glad dreng. Han smilede altid fra han vågnede, til han lagde sig til at sove. Han havde så meget energi. Han elskede at danse og synge,' lyder det i udtalelsen.

Politiinspektør Ronan Tyrer siger ifølge BBC, at politiet med hjælp fra specialister yder støtte til de to sorgramte forældre

- Vi kan ikke forstå den sorg, de må føle. Lokalsamfundet er i chok og kede af denne unge drengs død, siger politiinspektøren.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Tak til børnene for at give deres liv

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+