Drabsforsøg i asylcenter: Fik øreflip skåret af

Tre unge mænd sigtets for drabsforsøg, da de i aftes overfaldt en ældre beboer og skar ham med et potteskår

Tre mænd sigtet for drabsforsøg i Center Sandholm. 
(Arkivfoto: Mikkel Berg Pedersen)
Tre mænd sigtet for drabsforsøg i Center Sandholm. (Arkivfoto: Mikkel Berg Pedersen)

Et voldsomt opgør mellem en gruppe beboere på Center Sandholm, asyl- og modtagecenter for flygtninge i Birkerød, resulterer her til eftermiddag i, at tre unge mænd bliver fremstillet i grundlovsforhør - sigtet for drabsforsøg.

De tre mænd på hhv. 17, 22 og 29 år er sigtet for at have overfaldet en 55-årig mand og muligvis forsøgt at have skåret halsen over på ham.

- De har siddet og drukket på et værelse og det udvikler sig. En af de unge mænd og den forurettede har tidligere haft et internt opgør. I aftes kulminerer det så med, at de tre unge mænd forsøger at holde manden fast. De skærer i ham med et potteskår, forklarer politikommissær Henrik Gunst til Ekstra Bladet.

Manden, der kom til behandling på sygehuset men dog er udskrevet igen, fik et 8 cm. langt snitsår fra øret og ned af kinden. Samtidig fik han skåret sin øreflip af, oplyser politiet.

Efter overfaldet forsøgte en af de sigtede at flygte fra asylcentret, men blev stoppet af en politihund. Gruppen sigtes for i forening at have forsøgt at dræbe den 55-årige medbeboer, når de fremstilles i grundlovsforhør senere i dag.