Annonce:
Annonce:

Drabsmand havde synlige skader, der tyder på modstand fra Lisa

I følge anklagemyndigheden havde den tiltalte Nerijius Bilevicius flere friske hudafskrabninger, der kunne indikere, at Lisa Holm kæmpede imod sin drabsmand

Se rekonstruktion ved gerningsstedet i Skövde i Sverige
Annonce:
Følg Krimi

SKARABORGS TINGSRÄTT (Ekstra Bladet): Det kunne godt tyde på, at Lisa Holm kæmpede imod, da hun forsvandt den 7. juni, mener anklagemyndigheden.

- Det viser sig, at han har en masse forskellige skader, da man undersøger ham. Undersøgelsen viser, at den anholdte har rimeligt friske hudafskrabninger på begge arme, samt en skade på hånden, siger anklageren i Skaraborgs Tingsrätt i dag.

Den 35-årige Nerijus Bilevicius nægter sig skyldig i drabet på den 17-årige pige, der blev fundet dræbt fem dage efter sin forsvinden i et garderobeskab på en nærliggende gård.

Anklagemyndigheden sagde i starten af retssagen, at han mente Lisa Holm var blevet lokket over i laden af den 35-årige mand, hvor hun efterfølgende blev dræbt.

Tvunget eller lokket
Også advokaten for Lisa Holms familie, mener at Lisa har kæmpet imod, da hun forsvandt.

Annonce:

- Hun var en genert pige, hvis man ikke kendte hende. Men hun var altid glad. Der er ikke noget negativt at sige om hende. Men det er helt usandsynligt, at hun er gået derind frivilligt. Hun er enten blevet tvunget eller lokket. Allerede ved indgangen til laden taber hun en ørering, og man kan antage, at volden allerede er begyndt der, siger Tore Brandtler i retten.

Han undre sig derudover, at Lisa Holm var så beskidt, da hun blev fundet.

- Alt hendes tøj - både joggingbukser og jakke - var rene, da hun tog hjemmefra. Da hun blev fundet var både jakke og joggingbukser beskidte, siger han i retten.

Øreringen som blev fundet i laden. (Foto: Politiet)
Øreringen som blev fundet i laden. (Foto: Politiet)

Indrømmer onani i lade
Politiet har fundet flere tekniske beviser, der både knytter Lisa Holm og den 35-årige mand til drabsstedet.

Der er fundet DNA fra Nerijus Bilevicius i form af sæd og en smule blod i laden, og derudover er der fundet blod på Lisas tøj.

- Denne sæd, som man har fundet fra ham, har han tilstået, selv om han synes, det er vældigt pinsomt. Men ethvert voksent menneske ved, at det forekommer på arbejdspladser, at man går ud og onanerer, siger forsvareren om fundet af klientens sæd på gerningsstedet.

Forsvarsadvokaten mener desuden, at politiet alt for hurtigt kun fokuserede på Nerijus Bilevicius.

Annonce:

- Nerijius Bilevicius fandt Lisa Holms handske, dagen efter at hun forsvandt. Det giver ikke mening, at han - hvis han var morderen - ville aflevere handsken til politiet, men at han i så fald snarere ville forsøge at skjule handsken, siger hun.

Senere på dagen skal retten ud og se stedet, hvor politiet mener, at Lisa Holm blev dræbt.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er farligt at leve, du kan dø af det
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: