Annonce:
Annonce:

Drabsoffer begravet

Drabet vurderes at være begået i et kriminelt miljø. Politiet er massivt til stede ved begravelsen

Den 21-årige blev skudt på Kappelvænget i Aarhus V. Han kan være seneste offer i bandekonflikten mellem Trillegården og Brabrand. Foto: Øxenholt Foto
Den 21-årige blev skudt på Kappelvænget i Aarhus V. Han kan være seneste offer i bandekonflikten mellem Trillegården og Brabrand. Foto: Øxenholt Foto
Annonce:
Følg Krimi

Ved du noget?

Indsend billede el. video

Maks. 5MB

En 21-årig mand, der blev dræbt ved Kappelvænget i Aarhus 25. september, blev torsdag begravet fra Vestre Kirkegård i Aarhus, og politiet var massivt til stede.

- Grunden til, at vi er derude er, at der er tale om et drab, og vi har en bandekonflikt i øjeblikket i Aarhus. Det er for at sikre ro og orden, så der ikke sker noget, der ikke skal ske. Men det er også grundet covid19-situationen, siger politiinspektør hos Østjyllands Politi, Brian Olsen.

21-årig dræbt af skud i Aarhus

- Er det også, fordi I forventer, at der kommer bandemedlemmer?

- Vi kan ikke udelukke det. Det er et spørgsmål om rettidig omhu, siger han.

Annonce:

Østjyllands politi har tidligere slået fast, at drabet er begået i et kriminelt miljø, og 30. september indførte Østjyllands Politi en visitationszone og skærpet strafzone i Aarhus på baggrund af den ulmende konflikt mellem grupperinger fra henholdsvis Brabrand og Trillegården.

Blodige måneder i Aarhus: De blev dræbt

I baggrunden for at indføre visitations- og strafzone fremgår det, at 'personkredsen omkring drabet', altså personkredsen omkring drabsofferet, 'har tilknytning til Trillegårdsgruppen'.

Drabet på den 21-årige er pt. uopklaret, og der er ingen sigtede i sagen.

Politiinspektør Michael Kjeldgaard oplyser til Ekstra Bladet, at de stadig er i fuld gang med efterforskningen, der blandt andet indebærer at finde ud af, hvad motivet til drabet er.

Det er for tidligt at konkludere, at drabet bunder i den verserende konflikt.

Dræbt 21-årig kan være nyt offer i bande-konflikten i Aarhus

Visitationszonen og den skærpede strafzone varer foreløbigt til og med onsdag 21. oktober, men kan forlænges, hvis der er behov og grundlag for det.

Annonce:

- Der er fortsat en bandekonflikt, og lige nu vurderer vi, at visitationszone og skærpet strafzone er nyttige værktøjer til at få bragt ro og tryghed for beboerne i området, sagde chefpolitiinspektør Klaus Arboe Rasmussen onsdag i forbindelse med en opgørelse over politiet beslaglæggelser og visitationer.

- Men vores indsats mod bandemiljøet foregår også uden for zonerne, og uanset hvor de kriminelle befinder sig, så følger vi dem tæt, fortsatte han.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Politiske skandaler har siden 2003 udløst 12 kommissioner
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: