Drabssag: Dykkere gennemsøger voldgrav

Søværnets dykkere bistår i drabsefterforskning i Frederica

28. februar lavede politiet en større eftersøgning i et område i Fredericia, som de dengang ikke ville fortælle nærmere om. Video: Local Eyes

Politiet får i dag assistance fra Søværnets dykkere i sagen om drabet på en 24-årig mand, der blev skudt 24. februar i Korskærparken i Fredericia.

Det oplyser Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelelse:

'Efterforskningen i sagen er omfattende og som led i den, følges der nu op på nogle spor, der peger mod, at der muligvis i voldgraven netop på dette sted kan findes effekter, der kan have betydning som beviser i sagen.

Scooter-mand nægter skuddrab

Af hensyn til det videre arbejde, kan Sydøstjyllands Politi ikke uddybe yderligere om fx hvorfra disse spor kommer, eller hvad, der konkret søges efter', skriver politiet.

Konkret er det voldgravens mudrede vand, som dykkerne her til formiddag gennemsøger i jagten på spor.

Voldgraven omkranser Fredericias gamle bydel, og og har en gennemsnitlig dybde på 1,8 meter.

Politiet: Hjælp os i drabssag

Politiet oplyser, at byens borgere været væsentlige bidragsydere med oplysninger til brug for efterforskningen og opklaringen af drabet i Korskærparken og i går efterspurgte Sydøstjyllands Politi yderligere oplysninger fra dem.

Man er dog ikke i mål i forhold til efterforskningen, og derfor gentager politiet ønsket om, at man skal henvende sig, hvis man sidder inde med oplysninger:

'Hvis du var i Fredericia i området ved eller mellem Ungdommens Hus på Norgesgade 46a og DSB Mindelunden ved Holtens Bastion sydvest for Sjællandsgade, mandag den 24. februar i tiden fra kl. 08:00 til kl. 15:00.

I tiden fra kl. 08:00 til kl. 13:30 iagttog en eller flere mistænkelige personer, der havde påfaldende eller usædvanlig adfærd, eller som kunne have gemt noget på stedet.

I tiden fra ca. kl. 13:50 til ca. kl. 15:00 iagttog en mand på en sort scooter iført en sort styrthjelm samt mørkt tøj, eller en mand i gang med omklædning eller lignende, eller en mørkklædt mand, der kørte på en cykel.'

Skud-opgør i boligkvarterer: En dræbt, tre sårede

Nabo så døende mand: Skydespil blev til virkelighed