Drabssigtet er arbejdsløs: Mistede læreplads i sidste uge

Den 19-årige mand, som er sigtet for trippeldrab, beskrives som sky og indelukket

Drabssigtet er arbejdsløs: Mistede læreplads i sidste uge

Den 19-årige lillebror er sigtet for at have dræbt sine forældre og storebror. (Foto: René Schütze)

Den drabssigtede mand fra Gandrup mistede i sidste uge sin læreplads i et større firma i Nørresundby.

Han indledte sin lærlingeuddannelse for et år siden, men efter samarbejdsvanskeligheder fik den 19-årige mand besked på, at kontrakten ikke ville blive forlænget.

Firmaet ønsker ikke, at uddybe ansættelsesforholdet eller øvrige omstændigheder omkring den 19-årige, men bekræfter overfor Ekstra Bladet, at han stoppede den 18. august i år.

Den 19-årige boede indtil i går i en lille lejlighed i Aalborg. Her talte Ekstra Bladet i går med flere naboer, men ingen kendte noget til den 19-årige mand.

19-årig myrdede sin mor under 112-opkald

Alle naboer var tydeligt chokeret over, at de havde boet dør om dør med den nu drabssigtede nabo. Men eneste spor efter den drabssigtede på gangen udenfor døren var hans navn på dørskiltet og politiets plombering af lejligheden.

Lillebror varetægtsfængslet for trippeldrab: Havde snitsår i ansigtet

Tilbage i den lille by Gandrup, hvor den dræbte familie har boet i 25 år, var naboerne også rystede over den tragiske hændelse.

Alle i byen beskriver forældrene som søde og rare uden nogen synlige problemer.

- Hans mor og far var simpelthen bare så søde. De kunne ikke gøre en flue fortræd, fortæller en kvinde, som gik i  parallelklasse med den dræbte storebror.

Hun kender ikke den drabssigtede bror personligt, men hun ved, hvem han er fra skoletiden og beskriver ham som en sky og lidt indelukket type, som ikke havde den største omgangskreds.

- Det var mit indtryk, at han gik meget for sig selv. Han var lidt mystisk, fortæller hun.

Dræbt storebrors chef: Han skulle have været på arbejde i dag

 Indtrykket af en vellidt og sympatisk familie bekræftes af alle de nærmeste naboer, som Ekstra Bladet i går talte med.

- Jeg talte tit med faderen, når han var ude at løbe, og jeg så tit konen gå ned for at hente æg hos en anden nabo, men det var ikke sådan, at vi lige kom over til en øl. Vi kom dog ovre hos dem en gang om året til jul, da vores børn var små, men det er stoppet nu, fortæller naboen.

Området omkring gerningsstedet er bebygget med hyggelige landejendomme med velholdte forhaver, men idyllen krakelerede i går.

- Vi er rystede over, at det kan ske her. Men vi ved jo ikke, hvad der foregår bag hjemmets fire vægge, siger naboen.