Drabssigtet sygeplejerske skal blive i fængsel

Den 30-årige kvinde er sigtet for at stå bag tre drab og et drabsforsøg på Nykøbing Falster Sygehus

Følg Krimi

Den 30-årige kvinde, som er sigtet for at have begået tre drab og et drabsforsøg på Nykøbing Falster Sygehus, skal sidde varetægtsfængslet i yderligere fire uger.

Det har en dommer i Nykøbing Falster besluttet tirsdag eftermiddag.

Den 30-årige kvinde nægter sig skyldig i sigtelsen, men retten mener tilsyneladende, at politiets beviser er så stærke, at en fortsat fængsling kan forsvares.

Ifølge specialanklager Søren Martin Jensen har retten hidtil vurderet, at der var begrundet mistanke om, at kvinden var skyldig i ét af de tre drab samt drabsforsøget.

I forbindelse med tirsdagens retsmøde præsenterede anklageren imidlertid Retten i Nykøbing Falster for yderligere beviser for et af de andre drab, og det førte til et udvidet fængslingsgrundlag, fortæller anklageren.

- Retten fandt, at der nu er begrundet mistanke om, at hun er skyldig i to drab og et drabsforsøg, siger Søren Martin Jensen.

Kvinden blev anholdt af politiet søndag 1. marts. Dagen efter blev hun fremstillet i et grundlovsforhør og har siden siddet varetægtsfængslet.

På Facebook skrev den sigtede selv på dagen for sin anholdelse, at hun havde haft den værste nattevagt nogensinde. Hun var parat til at hænge sig, lød det.

Politiet mener, at hun på vagten slog to mænd og en kvinde ihjel, og at hun derudover forsøgte at dræbe en fjerde, en kvinde.

Det skal være sket ved, at hun intravenøst gav dem et ukendt præparat, fremgår det af sigtelsen.

Mere fra Ekstra Bladet+

Mettes skamløse spinshow

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+