Drabstiltalt: - Kamilla løj for mig

Tilbød veninde 10.000 kroner for oplysninger om Kamilla blot tre uger før drabet

I juli sidste år blev der afholdt mindehøjtidelighed for den dræbte Kamilla Hantusch (foto: Ole Frederiksen)

Tre uger før drabet på Kamilla Hantusch sidste sommer tilbød den 25-årige Samayullah Asef, der er tiltalt for drabet på sin eks-kæreste, 10.000 kroner til en nær veninde af den dræbte for oplysninger om Kamillas færden.

Det oplyste Samayullah Asef i formiddag i retten i Sønderborg på 2. dagen af drabssagen.

- Men det var bare for sjov, sagde han.

Kamillas mor Lisbeth Hantusch (billedet) var den eneste, som Samayullah kom godt ud af det med, sagde han i retten. (Foto: Ernst van Norde) Krimi Nu taler Kamillas drabsmand

Kamillas mor Lisbeth Hantusch (billedet) var den eneste, som Samayullah kom godt ud af det med, sagde han i retten. (Foto: Ernst van Norde) Krimi Nu taler Kamillas drabsmand New Articles Kamillas søster: Han var asocial

Afhøringen af den afghansk fødte far til parrets seks årige datter peger i retning af, at den 25-årige mand i tiden op til drabet sidst i juli i fjor var usædvanligt stærkt optaget af sin ekskærestes gøren og laden.

- Jeg ville have, at hun tog sig af vores datter. Men hun løj hele tiden for mig. Hun løj mange gange, forklarede Samayullah.

På anklager Christina Korsgaards spørgsmål om formålet med den konstante interesse for Kamilla bekræftede Samayullah Asef, at han flere gange var fulgt efter Kamilla.

- Var du jaloux?

- Nej, det var af hensyn til vores datter, som betyder alt for mig, sagde den tiltalte.

Ekstra Bladet følger sagen

Her udlagde Ekstra Bladets journalist, Karsten Gøttler sagen (sendt onsdag d. 24. juni 2015)
Her foræller Lisbeth Hantusch, Kamillas mor, om sin datters forhold til Samayullah Asef, der nu er tiltalt for drabet