Dræbte mand ved tankstation: Nu er de dømt

Skænderi førte til knytnæveslag og drab ved Circle K i Haverslev i Himmerland

Foto/redigering: René Schütze/Mikkel Cramon
Følg Krimi

Et skænderi mellem nogle mænd på en tankstation i Himmerland endte sidste år med døden for en 35-årig mand. Torsdag er to mænd i 20'erne hver idømt fængsel i 12 år for drab.

Afgørelsen er truffet af et nævningeting i Retten i Aalborg, skriver nordjyske.dk. De to tiltalte har nægtet sig skyldige.

Det var en aften i september sidste år, at den 35-årige blev fundet blødende i Industriparken i Haverslev. Godt 20 minutter efter alarmopkaldet måtte en læge erklære ham død.

To mænd er kendt skyldige i drab ved tankstation

De tre mænd mødtes angiveligt, da de skulle tanke på Circle K. Det udviklede sig til et skænderi. Og hurtigt blev det voldeligt. Den 35-årige slog - ifølge nordjyske.dk - den ene, som var bevæbnet med kniv.

Derefter blev han stukket i brystkassen. Såvel 25-årige Mohammad Omar Rayeq som hans fire år ældre kammerat, Kion Hjaltalin Bertelsen, er torsdag blevet dømt for drabet.

Vidner vil være anonyme i drabssag

De to mænd har haft tilknytning til rockergruppen Satudarah, kom det frem i forbindelse med anholdelsen og varetægtsfængslingen sidste år.

Rayeq er afghansk statsborger og skal ud over fængselsstraffen også udvises af Danmark, har retten ifølge nordjyske.dk bestemt.

Mere fra Ekstra Bladet+

Kristendemokraterne ligner efterhånden en abort

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+