Dræbte sin søn i vaskemaskine: Nu har han fået sin straf

En fransk far er blevet dømt for at slå sin tre-årige søn ihjel i en vaskemaskine

En 36-årig mand er blevet idømt 30 års fængsel for at slå sin søn ihjel i en vaskemaskine (Foto: POLFOTO/Mette Bendixen)
En 36-årig mand er blevet idømt 30 års fængsel for at slå sin søn ihjel i en vaskemaskine (Foto: POLFOTO/Mette Bendixen)

En grotesk drabssag har fået sin ende i Frankrig.

Den 36-årige franskmand Christophe Champenois var tiltalt for at slå sin søn ihjel ved at putte ham ind i en vaskemaskine og derefter sætte den i gang. Nu har han fået sin straf.

Det skriver det franske nyhedsbureau AFP. 

Manden skal i fængsel i 30 år. Det har en domstol i den franske by Germigny-l'Eveque øst for Paris besluttet.

Angiveligt blev den lille dreng puttet ind i vaskemaskinen, som en straf for ikke have opført sig ordenligt.

Dregens mor, 29-årige Charlene Cotte, fortalte i retten, at hun sad og spillede puslespil med sin datter, mens drengen skreg inde i vaskemaskinen. Derfor er hun også idømt en straf på 12 års l for medvirken og tilskyndelse til drab.

Ifølge AFP har fortalte familien under retssagen, at da Christophe Champenois slukkede for maskinen, så trak drenge ikke længere vejret, hvorefter han sagde

- I det mindste, så vil han ikke forstyrre os mere.

Han ringede selv til alarmcentralen og fortalte, at sønnen var faldet ned fra en trappe. Men offerets søster fortalte efterfølgende sandheden til politiet.

- Det har ikke været nogen isoleret handling. Det er ikke et eksempel på et enkeltstående vredesudbrud fra faren, men den sidste handling mod et barn, der er blevet mishandlet længe, siger advokat Isabelle Steyerm der har kørt sagen

Den dømte mand kan først blive prøveløsladt efter 20 år.