Drama på åbent hav: 35 unge i masseslagsmål på færge til Danmark

En polterabend og en 25 års fødselsdag blev lige lovlig munter på en færge mellem Stavanger og Hirtshals. 35 unge mennesker røg i totterne på hinanden

Ved du noget, har du billeder af episoden, eller var du om bord på færgen, så hører vi gerne fra dig? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224 (alm. takst)

Det gik voldsomt for sig på Fjord Lines færge fra Stavanger til Hirtshals natten til lørdag.

Ud af 570 passagerer var 400 af dem unge mennesker, der havde planlagt at skulle have en munter aften. Men for 35 af dem gik det galt, og de endte i et stort slagsmål på åbent hav.

Det oplyser Nordjyllands Politi til Ekstra Bladet.

- Deltagerne i polterabend og en 25 års fødselsdag ryger i totterne på hinanden, og det ender i et masseslagsmål mellem 35 unge mennesker. Ingen skulle være kommet alvorligt til skade, siger vagtchef Poul Badsberg til Ekstra Bladet.

Efterfølgende lykkedes det besætninger at få skilt parterne ad, men de vælger at tilbageholde syv personer, der bliver placeret i skibets detention og andre steder.

- Det hele er sket på åbent hav i løbet af natten. Vi bliver bedt om at assistere skibets besætning, da de kommer i land, og her er der ro på. Men syv personer bliver sendt retur til Norge.

Ifølge vagtchefen er alle de involverede nordmænd, og det er nu op til norsk politi at efterforske sagen.

Udover de syv voldelige passagerer fik de øvrige lov til at komme ind i Danmark.

Ved du noget, har du billeder af episoden, eller var du om bord på færgen, så hører vi gerne fra dig? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224 (alm. takst)