Drama på fly: Blodig ansat tvinger fly til at lande

Et fly blev tvunget til at lande før tid, da en ansat angiveligt 'skar sig selv i håndledene'

En British Airways-ansat skar sig selv i håndledene, hvilket tvang piloterne til at lande før tid. (Arkivfoto: AP/ Kirsty wigglesworth)
En British Airways-ansat skar sig selv i håndledene, hvilket tvang piloterne til at lande før tid. (Arkivfoto: AP/ Kirsty wigglesworth)

Et British Airways-fly på vej fra Los Angeles til London måtte lande på Island, da en ansat ombord på flyet 'skar sig selv i håndledene,' skriver The Sun.

Manden blev fundet af en kollega på flytoilettet i det store Airbus 380 fly på vej over Atlanten.

- Det var en forfærdelig hændelse, alle var oprevet. Der var blod og tårer. Det var chokerende, fortæller en British Airways-ansat.

På Island blev manden  straks kørt på hospitalet, mens flyet senere fortsatte turen og landede med to timers forsinkelse.

Toilettet spærret
Ombord på flyet var Stan Rosenfield, som til daglig repræsenterer stjerner som George Clooney og Robert De Niro. Han oplevede, hvordan han i flere omgange ikke kunne komme på toilettet. Helt uvidende om det drama, som uspillede sig.

- Jeg husker, jeg ville på toilettet, og det var optaget. Jeg havde ikke lyst til at gå til en anden sektion, siger Stan Rosenfield.

Lidt senere forsøgte han sig igen på toilettet, som stadig var optaget.

- Så lød der en række bip, jeg havde aldrig hørt noget lignende. Hele kabinepersonalet samlede sig omkring toilettet og trak gardinet for, fortæller Rosenfield, hvis sidemand fik at vide, at en person var faldet om på toilettet.