Drama ved Parken: Politifolk giver aggressiv muskelhund knippelsuppe

Fire betjente fra Københavns Politi måtte i aktion ved Parken, da en muskelhund gik voldsomt til angreb på en mindre hund

Flere betjente måtte efter angrebet holde den aggressive hund, så den ikke gik til angreb på andre forbipasserende (Foto: Ekstra Bladet)
Flere betjente måtte efter angrebet holde den aggressive hund, så den ikke gik til angreb på andre forbipasserende (Foto: Ekstra Bladet)
Følg Krimi

Ved du noget? Send os dit tip på 1224@eb.dk eller SMS 1224 (Alm. takst)

Det var voldsomme scener der tidligere på aftenen udspillede sig foran Parken forud for landskampen mellem Danmark og Albaninen.

Urolighederne skyldtes dog ikke ustyrlige fodboldfans, men en aggressiv kamphund der gik nådesløst til angreb på en mindre familiehund.

- Muskelhunden gik til angreb på den mindre hund og begyndte at æde den og svinge den rundt i luften. Der bredte sig en del panik og påstyr, siger Jan Grarup til Ekstra Bladet der tidligere på aftenen befandt sig foran Parken og var vidne til optrinnet.

Han forklarer at hundene befandt sig i en lukket hundegård foran Fælledparken på hjørnet lige foran kulturinstitutionen Krudttønden.

Massivt politiopbud
Som følge af fodboldkampen var et større antal betjente på gaden, og de greb hurtigt og resolut ind, da de opdagede angrebet.

- Der løb fem betjente hen til stedet og begyndte at tæske muskelhunden med knipler for at få den til at slippe den lille hund. De kunne slet ikke få den til at give slip. De måtte flå kæben op på den, for at få den lille hund fri.

- Muskelhunden var enormt stærk. Den var helt ude af kontrol. Det var ret voldsomt at se på. Politifolkene måtte lægge alle kræfter i for at holde den. De var ekstremt hurtige og effektive. Der var ikke andet at gøre end at tæske den og få den lille hund vredet fri. Der var ikke mulighed for at gå i dialog med ejer eller noget i den dur. Det handlede om at få den lille hund reddet fri også måtte muskelhunden tage de tæsk, den fik, forklarer Jan Grarup om episoden.

Politi: Tvunget til at bruge magt
Ved Københavns Politi bekræfter man episoden.

- Oplysningerne er stadig meget sparsomme. Det, jeg ved, er, at vi har været tvunget til at bruge magt i forbindelse med episoden derude hvor to hunde er røget i totterne på hinanden, men hvordan og hvor meget, ved jeg endnu ikke, siger vagtchef Henrik Stormer til Ekstra Bladet.

Han fortæller, at anmelderen er ejeren af den forurettede hund, og vedkommende selv har bestilt en dyreambulance til sin tilskadekomne hund.

Ved du noget? Send os dit tip på 1224@eb.dk eller SMS 1224 (Alm. takst)

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner endnu en katastrofe

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+