Dramatisk aktion: Redder børnefamilie fra brændende hus

Helten sprang til og hjalp en børnefamilie væk fra en brand, inden det var for sent

Hjælpen kom i sidste øjeblik. Video: Metropolitan Police Service

To engelske redningsarbejdere og en borger bliver nu hyldet af deres chef, efter de lørdag aften var vakse under en redningsaktion i den engelske forstad Harrow, der ligger lidt uden for London.

Her måtte politi og redningsmandskab rykke ud, da der var udbrudt brand i en villa, mens en børnefamilie stadig var inde i huset. Børnefamilien befandt sig på etagen over det sted i bygningen, hvor branden var opstået.

- Jeg er utroligt stolt af de to medarbejderes ageren. Takket være deres hurtige ageren kom ingen personer til skade. Deres ageren viser det store engagement, som vores ansatte udviser for at beskytte befolkningen, der i dette tilfælde ikke havde nogen fornemmelse af, at der var brand i bygningen under dem. Jeg takker samtidig den modige borger, som hjalp de to redningsarbejdere, udtaler James Noble, til Metropolitan Polices hjemmeside.

De to redningsarbejdere fik reddet familien ud fra den kraftige røg, og den helt store helt var dog en modig borger, der handlede hurtigt og hjalp med at få børnefamilien ud fra huset, inden det var for sent.

Ingen personer kom derfor til skade ved redningsaktionen, og det er de meget taknemmelige for hos politiet.

Du kan se hele redningsaktionen i klippet ovenfor.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

I Alaska blev en mand reddet efter at have været sneet inde i 20 dage. Video: AP

Også i Oakland var der en stor helteaktion, da en mand faldt ned på skinnerne og blev reddet i sidste sekund. Video: KameraOne