Dramatisk biljagt i høj fart: Klemt op ad autoværn og rullede rundt

Det er muligvis en misforståelse, der ligger bag vanvittig biljagt i aftes

Dramatisk biljagt i høj fart: Klemt op ad autoværn og rullede rundt

Se optagelser fra ulykkestedet og politiets efterfølgende oprydningsarbejde. (Video: Local Eyes)

Ved du noget? Tip os på 1224@eb.dk eller SMS/MMS på 1224 (koster alm. takst)

En vanvittig biljagt, tilsyneladende over 13 kilometer, endte dramatisk i aftes, da en Toyota Aygo med tre personer blev påkørt af en Audi A4, klemt op ad autoværnet og rullede rundt på taget. Ifølge vidneforklaringer var bilerne oppe omkring 160 kilometer i timen på en strækning, hvor man må køre 80 km/t.

Det skete omkring klokken 20.31 omkring Hillerødvej i Frederiksværk.

Se mere video på localeyes.dk.

- Det er en ung mand, der er fører af en lille Aygo, der bliver eftersat af en Audi A4 og muligvis en bil mere. Og det ender med en forsætlig påkørsel efter en længere tids eftersættelse, hvor man bliver påkørt og vender rundt på taget. Og efterfølgende stikker de to implicerede køretøjer af, og de tre personer i den forulykkede bil bliver tilset på hospitalet og slipper med mindre knubs, siger vagtchef hos Nordsjællands Politi, Peter Olesen og fortsætter:

- Vi leder så efter de to personer, der har ført de to køretøjer, der har været involveret i påkørslen og skulle efter sigende have identitet på de to personer, så det kan kun være spørgsmål om tid, før vi har fat i dem, siger han.

Politi og teknikere har efterfølgende været på stedet for at indsamle spor efter påkørslen.

- Indtil videre har vi døbt sagen som forsøg på manddrab, og vi er selvfølgelig interesseret i at få fat på føreren af den Audi, der har påkørt den anden, og i og med, at vi ved, hvem han er, kan han lige så godt melde sig selv, siger vagtchefen.

De tre unge mennesker er blevet afhørt.

- Det er tre ganske almindelig unge mennesker,, der har siddet i den bil. Og den første afhøring har lydt på, at der måske er tale om en misforståelse mellem føreren af den påkørende bil og føreren af den påkørte bil. Der har været et eller andet forudgående de to imellem, og der skulle ifølge den forurettede være tale om en misforståelse de to imellem. Men det virker ikke som om, at føreren af den mistænkte bil er enig i det, siger vagtchefen og fortæller, at der ikke er oplysninger om, at der skulle været nogen banderelation hos de implicerede.