Dreng havde blod i urinen efter overfald: Fire skole-elever bortvist

En 10-årig dreng har været udsat for et voldsomt overfald på sin skole. Drengen havde blod i urinen efter overfaldet. Fire elever er bortvist og tre af dem er anmeldt til politiet

Følg Krimi

En 10-årig dreng, der går i 4. klasse på Borupgårdskolen i Snekkersten på Nordsjælland, er blevet både sparket og slået af fire andre elever på skolen. Eleverne er bortvist fra skolen og tre af drengene er anmeldt til politiet.

En undersøgelse på skadestuen viste, at drengen havde blod i urinen efter overfaldet. Det fortæller drengens mor, Line Roneklint Wiuff, til TV2.

- Det værste var at opleve, hvor rystet min dreng var, da han skulle fortælle historien. Hans stemme dirrede, han rystede og græd, siger Line Roneklint Wiuff.

Ifølge TV2 havde den 10-årige dreng forsøgt at forsvare en klassekammerat, fordi nogle ældre drenge blev ved med at sparke sand i hovedet på klassekammeraten. Forsvaret endte med at gå ud over Line Roneklint Wiuffs dreng.

- Han fortalte, at han var blevet slået, sparket og én af drengene havde taget tilløb og var hoppet på ham. Mens han flygtede, havde de forsøgt at lave 'flyvespark' efter ham, og inde på skolen fik han en lussing, fortæller Line Roneklint Wiuff til TV2.

Skole anmeldte sagen
Sagen er blevet politianmeldt af skolen, og drengen skulle derfor også til observation og undersøges på skadestuen. Her blev der fundet blod i drengens urin, og han blev natten over på skadestuen.

I forbindelse med overfaldet er to kvindelige lærere også blevet både slået og sparket, skriver TV2.

Vagtchef i Nordsjællands Politi Jan Hedeager bekræfter over for Ekstra Bladet, at de modtog en anmeldelse fra skolen torsdag klokken 12.37.

Anmeldelsen lyder på at den forudrettede blev jagtet gennem Borupgårdskolen, og er blevet tildelt slag og spark.

Der er rejst sag mod tre drenge i alderen 11-13 år, og sagen efterforskes lige nu af Nordsjællands Politi.

Mere fra Ekstra Bladet+

Kristendemokraterne ligner efterhånden en abort

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

LIGE NU

Udforsk Ekstra Bladet+

LIGE NU