Drive in-drama: Vred kunde overfalder McDonald's-medarbejder

Utilfredshed med ventetid førte til slagsmål mellem kunden og den ansatte

En utilfreds McDonald's-kunde blev mandag så vred på en ansat i en af burgerkædens amerikanske filialer, at det udviklede sig til et heftigt håndgemæng midt i drive in-sektionen, med efterfølgende anholdelse af den arrige kunde.

Slagsmålet, som fandt sted på en McDonald's i det nordøstlige Minneapolis, Minnesota, blev overværet og foreviget af Gabe Hart, som holdt og ventede på at afgive sin bestilling bag den hidsige og utilfredse kunde.

- Jeg havde ikke spist siden frokost og kom forbi McDonald's, så jeg kørte ind for at få en BigMac, fortæller Gabe Hart.

- Til at starte med var jeg irriteret over at ham foran mig var så længe om det. Han virkede ret oprevet til at starte med, men det så ud som om McDonald's-medarbejderen tabte nogle af mandens byttepenge. Derefter steg han ud af bilen, spyttede ind gennem vinduet og forsøgte at slå medarbejderen i hovedet. Der begyndte jeg at filme, siger Gabe Hart.

Ad! Fandt små orme i sin McDonald's-mad

Vred over ventetid
Ifølge lokalmediet Minneapolis Star Tribune pådrog den ansatte, 22-årige Bernard Robinson III, sig blå mærker på halsen ved sammenstødet med den vrede kunde. Han afviste dog at lægge vejen forbi hospitalet og færdiggjorde sin vagt alligevel.

Franchise-tagere: Mcdonald's kan være snart være fortid

Årsagen til slagsmålet skal angiveligt findes i mandens mangel på tålmodighed med returpengene på den 100 dollar-seddel, som han betalte sin tre dollar-ordre med.

- Manden var vel irriteret over at det tog så lang tid, siger Bernard Robinson III om årsagen til sammenstødet, som han mener bragte ham i livsfare.

- Han hev fat i mit slips og prøvede at hive mig ud af vinduet. Han prøvede a kvæle mig, jeg kæmpede for mit liv, udtaler hun.

Den vrede kunde blev efterfølgende anholdt af politiet og sigtet for vold.


Drive in-medarbejdere kan blive udsat for lidt af hvert fra de hidsige kunder. Her bliver en kvinde hevet ud gennem bestillingsvinduet i sit hår.


McDonald's-medarbejdere kan dog også godt slippe vreden løs. Her slår en ansat en kunde i gulvet.Her får McDonalds-ansat nok: Slår kunde i gulvet


Og her ses en medarbejder gå amok midt i restauranten da han får en fyreseddel.

TV: Rasende McDonald's-ansat går amok efter fyring