Annonce:
Annonce:

Dyre lejebiler fra Paris og Barcelona endte i Hedehusene

Fem mænd er tiltalt for at ræse væk med luksusbiler fra Hertz, Sixt og Europcar

Fire biler til en samlet værdi af seks millioner kroner blev ifølge anklageskriftet kørt væk fra Europcar, Hertz og Sixt - bl.a. en Audi Q7. Foto: AP
Fire biler til en samlet værdi af seks millioner kroner blev ifølge anklageskriftet kørt væk fra Europcar, Hertz og Sixt - bl.a. en Audi Q7. Foto: AP
Annonce:
Følg Krimi

En gruppe mænds tur gennem flere lande i Europa involverede både stop hos McDonalds i Paris og overnatninger på Grand Hyatt Hotel i Berlin og på Waldorf Astoria i Amsterdam.

Problemet er, at regninger for mad, benzin og hotelværelser på næsten en kvart million kroner blev betalt med manipulerede kreditkort fra SEB Bank.

Det hævder anklagemyndigheden, der også påstår, at svirreturen især drejede sig om at få fingre i rattet på dyre biler fra udlejningsfirmaer i Barcelona, Berlin og Paris.

Maserati, Range Rover...
Fire biler til en samlet værdi af seks millioner kroner blev kørt væk fra Europcar, Hertz og Sixt, står der i anklageskriftet.

Annonce:

De tre af dem - en Audi Q7, en Maserati og en Range Rover - blev afsløret af politiet på en parkeringsplads i Hedehusene 28. november 2016. Og også den dyreste bil - en BMW X6M til 2,3 millioner - blev kørt til Danmark, mener anklagemyndigheden.

Ifølge tiltalen blev firmaerne udsat for groft bedrageri, idet kunderne fra Danmark slet ikke havde til hensigt at levere bilen tilbage efter endt lejemål.

Guld og Ægget
Den anklagende finger rettes imod fem mænd i alderen fra 42 til 20 år, hvoraf de fire er varetægtsfængslet.

Den ældste påstås desuden at have stillet sine identitetspapirer til rådighed for andre. I et tilfælde bestilte han en designerstol, Ægget, til næsten 70.000 kroner hos en møbelforretning i Søborg og forsøgte at betale med et stjålent kreditkort. En anden gang skal han have købt guld for et lignende beløb uden at have dækning på sit kreditkort, og i et tredje påstået nummer forsøgte han at få et lån på 200.000 kroner ved hjælp af en falsk lønseddel.

Annonce:

Samtlige nægter sig skyldige. Sagen indledes ved Københavns Byret mandag. Dommen ventes midt i november.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Gå nu hjem, Thorkild
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: