Dyrepasser dræbt af tiger i amerikansk zoo

En kvindelig dyrepasser i Palm Beach Zoo er død, efter hun blev angrebet af en tiger

Stacey Konwiser blev kun 37 år gammel (Foto: Palm Beach Zoo)
Stacey Konwiser blev kun 37 år gammel (Foto: Palm Beach Zoo)

Fredag eftermiddag har den kvindelig medarbejder Stacey Konwiser mistet livet i Palm Beach Zoo i den amerikanske stat Florida.

Det skriver Palm Beach Post.

Den 37-årige kvinde fra Florida blev omkring klokken 14 angrebet af en tiger, og selv om hun ifølge Palm Beach Post blevet fløjet direkte på hospitalet efter angrebet, så stod hendes liv ikke til at redde.

- Dette er det først dødsfald forårsaget af et dyr i vores historie. Vi har mistet et familiemedlem, og vores familie er i dyb sorg lige nu, siger talskvinden Naki Carter til Palm Beach Post.

Stacey Konwiser var ansvarlig for tiger-afdelingen i den amerikanske zoo, men omkring klokken 14 lokal tid gik noget helt galt. Angiveligt skete angrebet, mens Stacey Konwiser gjorde klar til det daglige 'Tiger Talk'-arrangement.

- Hun var enorm professionel og effektiv i sit arbejde med dyrene. Et eller andet må være sket, og det er vi i gang med at undersøge, siger Naki Carter til Palm Beach Post.

Derfor kan de heller ikke oplyse, hvad der fik den malaysiske tiger til at gå til angreb.

Lørdag har Palm Beach Zoo valgt at holde lukket. Blandt andet fordi den såkaldte 'The federal Occupational Safety and Health Administration' skal undersøge dødsfaldet nærmere.