Dyttede og blev slået og sparket

En 58-årig mand blev påskesøndag overfaldet, efter han dyttede af to mænd på modkørende scootere. Politiet søger vidner til overfaldet

En 58-årige mand blev påskesøndag overfaldet med slag og spark af en ukendt gerningsmand på omkring 25 år på Munchs Eng i Hadsund, og Nordjyllands Politi søger nu vidner til overfaldet.

Kort før overfaldet kom manden kørende ind mod et grønt areal på sin scooter, så han to modkørende scootere, der overhalede nogle cyklister.

Da de også skulle passere ham, dyttede han af dem, fordi han var bange for, at de ikke havde set ham.

- Da den 58-årige derpå ankom til Munchs Eng, hvor han tog ophold, kom den ene af to personer på scooterne hen til ham. Her blev han overfaldet med slag og spark, så han pådrog sig hævelser i ansigtet, siger politiassistent Niels Voldbæk fra Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Den anden person på scooter var også på stedet, men han foretog sig intet, mens overfaldet stod på.

Nordjyllands Politi fortæller til Ekstra Bladet, at den forurettede er okay, situationen taget i betragtning, men at han selvfølgelig er rystet.

Nordjyllands Politi vil gerne i kontakt med de to til tre cyklister, der den pågældende dag kørte på Østre Alle i Hadsund cirka mellem klokken 16 og 17 og blev overhalet af de to scootere, ligesom andre med oplysninger i sagen gerne må kontakte Nordjyllands Politi på 114.