Annonce:
Annonce:

Efter bilangreb i Tyskland: 35-årig mand sigtes for drab

Ifølge flere vidner gassede gerningsmanden op og kørte ved høj hastighed ind i mængden af mennesker, inden han ramte en søjle. Han sigtes nu for drab, drabsforsøg og alvorlig legemsbeskadigelse

Efter gerningsmanden havde ramt en søjle, flygtede han til fods. Foto: AP
Efter gerningsmanden havde ramt en søjle, flygtede han til fods. Foto: AP
Annonce:
Følg Krimi

Den 35-årige mand, der lørdag kørte ind i en menneskemængde og dræbte en person i Heidelberg i Tyskland, sigtes nu for en lang række forhold, herunder drab, drabsforsøg og alvorlig legemsbeskadigelse.

Det skriver det tyske medie n-tv.

Den afdøde er en 73-årig mand med tysk statsborgerskab. Derudover kom yderligere to personer til skade under påkørslen. De to, en 32-årig østrigsk statsborger og en 29-årig kvinde fra Bosnien-Hercegovina, er begge udskrevet fra hospitalet igen.

Skudt af politiet
Gerningsmanden kørte kort før klokken 16 ind i en menneskemængde tæt ved et indkøbscenter på Bismarckplatz. Ifølge flere vidner gassede manden op og kørte ved høj hastighed ind i mængden af mennesker, inden han ramte en søjle. Det skriver RNZ.

Bevæbnet med en kniv flygtede han 300 meter til fods.

Annonce:

Da manden ikke ville slippe kniven, skød og sårede politiet ham. Gerningsmanden betegnes som hårdt såret, og han er nu indlagt på hospitalet. ind til han kan overføres til et fængsel.

Bilangreb i Tyskland: Tre såret

Myndighederne i den tyske by har endnu ikke udtalt sig om et muligt motiv, men ifølge politiet er der ikke tale om et terrorangreb.

Flere tyske medier skriver, at gerningsmanden bor i samme by, som angrebet skete i. Han har endnu ikke villet udtale sig til politiet.

Mand død efter bilangreb i Tyskland

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
Selv ikke en prins kan få det hele
Annonce:
Annonce:

Mystisk mordkomplot

Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: