Efter brand: Djurs Sommerland åbner igen

En mindre areal af parken vil dog været spærret af, men gårsdagens brand kommer ikke til at få betydning for parkens forlystelser, fortæller direktør

Se den voldsomme brand her. (Video: Local Eyes)

Lørdag aften stod en burgerrestaurant i den populære forlystelsespark Djurs Sommerland, Østjylland, i flammer. Den voldsomme brand kunne ses over længere afstande med flammer op til 25-30 meter.

Se mere video på Local Eyes

Beredskabet rykkede hurtigt ud og dagen derpå ånder alt derfor igen fred i det hyggelige Sommerland.

- Vi åbner heldigvis som planlagt her klokken 10.00, fortæller direktør i Djurs Sommerland Henrik Nielsen til Ekstra Bladet.

Han fortalte sent i aftes, at man først skulle vurdere, om branden havde haft konsekvenser for strøm, el og EDB i parken, og det er der i dag intet, der tyder på.

Henrik B. Nielsen er lettet over, at det ikke gik værre, da der lørdag aften udbrød brand i Djurs Sommerland. (Foto: Tobias Pedersen Nørgaard) Krimi Direktør for Djurs Sommerland: Det er meget ubehageligt

- Skaderne fra branden begrænset til brugerrestauranten, der er delvist brændt ud, samt et mindre grill-område foran bygningen, men det får ikke nogen betydning for resten af parken, siger Henrik Nielsen.

Artiklen fortsætter under videoen

Denne video fik Ekstra Bladet tilsendt af en seer, der stod et stykke fra branden. Her kan man se, hvor højt flammerne gik op.

 

Brandfolk arbejdede til sent lørdag aften for at slukke de sidste flammer i området.

- Derfor blev det en lang aften i går, fortæller direktøren, som kørte af sted mod sin arbejdsplads, så snart nyheden om, at forlystelsesparken stod i brand, nåede ham.

(Foto: Læserbillede) Krimi Stor brand i Djurs Sommerland

Østjyllands Politi meddeler, at flammerne var under kontrol omkring kl. 22.00 lørdag aften, og at efterslukningen foregik ud på natten.

Det er nu op til brandteknikere at finde årsagen til branden, der brød ud efter forlystelsesparkens lukketid og ikke forårsagede nogle personskader.

Selv om parkens burgerrestaurant er udbrændt, skal dagens gæster dog ikke bekymre sig om frokosten.

- Vi har heldigvis et hav af andre restauranter, også burgersteder, så dem kan man besøge i stedet, siger direktør Henrik Nielsen.

1 af 3 Læserbillede
2 af 3 Henrik B. Nielsen er lettet over, at det ikke gik værre, da der lørdag aften udbrød brand i Djurs Sommerland. (Foto: Tobias Pedersen Nørgaard)
3 af 3 Læserbillede