Efter dette billede gik det helt galt

En gruppe brandmænd tog et billede foran et brændende hus. Efterfølgende brændte det ned, og brandmændene er nu i problemer

Brandmændene fejrede en kollega foran et brændende hus. Nu er de i problemer. Foto: Detroit Fire
Brandmændene fejrede en kollega foran et brændende hus. Nu er de i problemer. Foto: Detroit Fire

Når man er brandmand og står ved et brændende hus, så er det oftest en god ide at forsøge at slukke ilden. Hurtigst muligt.

Men selv om et hus stod i flamme nytårsnat, så havde en gruppe brandmænd fra brandvæsenet i den amerikanske by Detroit alligevel tid nok til at få taget et billede.

Det skriver The Detroit News.

Efterfølgende blev billedet delt på Facebook-siden Detroit Fire Incidents, og det har nu skabt problemer for mændene på billedet.

Brandkommisær hos Detroit Fire, Eric Jones, oplyser til det lokale medie, at sagen vil blive undersøgt og vil få konsekvenser for de involverede.

- 99 procent af alle mænd og kvinder, der ankommer til en brand som den, ved, hvad der skal til. Bag enhver brand er en knust familie og husejer, siger Eric Jones til The Detroit News.

Ifølge vicebrandkommisær, Dave Fornell, har mændene på billedet forklaret, at de tog billedet, fordi de fejrede en kollega, der havde sin sidste vagt, inden han skulle på pension.

Alligevel kalder Dave Fornell billedet for en grusom handling.

Ifølge den lokale journalist Victor Williams brændte huset efterfølgende ned til grunden. Heldigvis stod det tomt.