Efter dødsulykke: Nabo holdt om overlevende passager

To 28-årige blev dræbt i en ulykke i nærheden af Kerteminde fredag aften

Mens hans to 28-årige kammerater på forsædet blev dræbt, slap en 31-årig mandlige passager på bagsædet mirakuløst fra ulykken med en brækket ankel.

Det skete ved Rynkeby nærheden af Kerteminde på Fyn omkring klokken 20 i aftes., hvor føreren mistede herredømmet over bilen og kørte ind i et træ.

- Den ene var død, da redning kom frem. Den anden havde meget få livstegn og døde kort efter, fortæller vagtchef Kenneth Taanquist til Ekstra Bladet.

Krimi To mænd dræbt i trafikulykke

Dagen derpå, på en blæsende og regnfuld dag, kan man se sporene efter ulykken på de træstammer, som bilen hamrede ind i. Barken er nærmest skrællet af, og flere andre småtræer er lagt ned.  Der er bremsespor på vejen, men det er svært at vurdere, om det stammer fra denne ulykke.

På jorden er der lagt nogle røde roser og et par lys til minde om de to mænd, begge fra Rynkeby, der blev dræbt i aftes.

Et par røde roser er lagt på ulykkesstedet. Foto: Jens Wognsen
Et par røde roser er lagt på ulykkesstedet. Foto: Jens Wognsen

Ekstra Bladet har talt med en nabo, der bor blot 30 meter fra ulykkesstedet. Hun var lige kommet hjem, men hørte ikke selv ulykken. Men hun blev kontaktet af en kvinde, der kom tilfældigt forbi og så bilen inde mellem træerne. Sammen kontaktede de alarmcentralen.

Naboen, som ikke ønsker at få sit navn frem, fordi hun er for berørt af sagen, fortæller, at de i første omgang kun troede, at der var to i bilen, der var røget ind imellem to træer og nærmest var krøllet sammen om et træ i midten.

De opdagede så, at der var tre - og at en af dem var i live.

Naboen sad derefter og holdt om manden og beroligede ham, indtil hjælpen nåede frem.

- Han sagde, at han ville have sine briller og græd også en gang imellem, fortæller kvinden til Ekstra Bladet.

- Jeg kan jo ikke vide, om de var døde, de to foran. Men der var helt stille, de rørte sig overhovedet ikke, fortæller hun uden for sit hus.

Hun fortæller, at det ikke er første gang, at der sker en ulykke lige præcis på dette sted, men det er første gang, at det har været med dødelig udgang. Der er tale om en lille landevej, hvor der lige præcis kan passere to biler ved siden af hinanden. Ulykken skete omkring 100 meter efter en kurve.

Det er endnu for tidligt at sige noget om, hvorvidt der var fart eller alkohol involveret i ulykken. Der er rutinemæssigt udtaget en blodprøve

De pårørende er underrettet.

.

Foto: Jens Wognsen
Foto: Jens Wognsen

1 af 2 Det var her, at to unge mænd mistede livet i nat. Foto: Jens Wognsen
2 af 2 Det var her, at to unge mænd mistede livet i nat. Foto: Jens Wognsen