Annonce:
Annonce:

Efter dødsulykker: Indiske dykkere jagter stadig overlevende

Mindst 27 mennesker er lørdag druknet i Indien i to ulykker. Myndighederne leder efter mindst 10 savnede

Annonce:
Følg Krimi

Indiske redningsarbejdere arbejdede lørdag hårdt på at finde overlevende, efter at to ulykker har kostet 27 mennesker livet. Nu har myndighederne sat alt ind på at finde ti savnede personer.

Ulykkerne har blandt andet kostet seks børn livet.

Den ene ulykke skete i en sø i det sydlige Indien, da en jolle sank. Det lokale politi oplyser, at jollen var blevet lejet af et selskab på 17 personer, der ville nyde en tur på vandet.

Selskabet var dog mere, end jollen kunne bære. Mere end ti lig er indtil videre blevet fisket op af søen. To piger, der var om bord på båden, er blevet reddet op af vandet i live, oplyser lokalt politi.

I det østlige Indien er flere dykkere og speedbåde sat ind i forsøget på at finde lig og overlevende, efter en kaj ved en flod kollapsede. Mindst otte ofre savnes. 11 lig er blevet fundet i floden.

Kajen, der hovedsageligt bestod af bambus, blev brugt af hundredvis til at få adgang til både og færger, der krydser floden.

Pårørende er samlet langs flodens breder, mens de venter på nyt om deres familie. Indtil videre er 14 lig hentet op af vandet.

- Vi håber snart at finde ligene, siger Udip Das, der leder politiets aktion i området.

Fire mennesker er blevet anholdt i forbindelse med de to ulykker. De bliver sigtet for uagtsomt manddrab.

Ulykkerne har rejst fokus på den lave andel af indere, der har lært at svømme. Det til trods for at halvdelen af landets befolkning bor langs kyster, floder eller søer.

De seneste år har Indien været et af de lande, der har mistet flest mennesker i vandet. I 2014 druknede næsten 30.000 mennesker i Indien.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Præster, pædofili og børneporno
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: