Efter drab: Dykkere finder knive

Undersøgelser skal afgøre, om der er tale om drabsvåben

Følg Krimi

Efter små fem timers søgen har dykkere fra Forsvarets Minørtjeneste fredag eftermiddag fundet to knive, der sættes i forbindelse med et drab i Albertslund natten til torsdag.

Det bekræfter efterforskningsleder ved Vestegnens Politi Ole Nielsen over for Ekstra Bladet.

- Vi har fundet to knive, som nu indgår i efterforskningen. De skal nu undersøges, så vi kan slå fast, om det er gerningsvåbnet, siger han.

En dykker fra Forsvarets Minørtjeneste har sikret den ene kniv, som fredag eftermiddag er fundet i et vandareal i Albertslund. Foto: Kenneth Meyer
En dykker fra Forsvarets Minørtjeneste har sikret den ene kniv, som fredag eftermiddag er fundet i et vandareal i Albertslund. Foto: Kenneth Meyer

Det er politiets opfattelse, at der har været flere knive involveret i drabet, der fandt sted foran Det Internationale Kollegium i byens centrum.

Allerede torsdag eftermiddag blev et vandareal tæt på kollegiet undersøgt af dykkere, men fredag eftermiddag fandt man endelig to knive.

En 26-årig mand blev torsdag varetægtsfængslet i fire uger, sigtet for at have dræbt en 33-årig mand med flere knivstik foran kollegiet.

Under grundlovsforhøret erkendte den sigtede dele af forløbet, men nægtede sig skyldig i manddrab.

Beboere på kollegiet fortalte torsdag til Ekstra Bladet, at det angiveligt var en naboklage over høj musik, der førte til et skænderi mellem den 26-årige og den 33-årige dræbte.

På et tidspunkt blev skænderiet voldeligt, og den 26-årige trak to knive, som han ifølge sigtelsen angreb den 33-årige mand med.

Af sigtelsen fremgår det, at den dræbte blev tildelt talrige knivstik i halsregionen og et enkelt knivstik i brystet. Han døde af sine kvæstelser senere samme nat.

Mere fra Ekstra Bladet+

Mette Frederiksens styre er taget til fange

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

LIGE NU