Efter drabsforsøg: Bombemænd på fri fod

Mere end 300 var evakueret i flere timer efter voldsomt drabsforsøg

Forsvarets lille og store 'Rullemarie' er kørt i stilling foran BMW´en. Bomben var tilsyneladende anbragt i en papkasse i en sort plasticsæk. Sækken blev også taget med af teknikerne

Kun meget få vidner har henvendt sig i sagen om den formodede bombe, som i weekenden blev anbragt under en bil på Gyngemoseparkvej i Søborg. Det oplyser efterforskningsleder Ole Nielsen fra Vestegnens Politi til Ekstra Bladet.

- Hvis nogen har set noget, hører vi stadig meget gerne fra dem, understreger vicepolitiinspektøren.

Forsvarets lille og store 'Rullemarie' er kørt i stilling foran BMW´en. Bomben var tilsyneladende anbragt i en papkasse i en sort plasticsæk. Sækken blev også taget med af teknikerne. Foto: Kenneth Meyer Krimi Politiet søger vidner: Hvem lagde bombe under BMW

Undersøger bomben
Den eller de personer, der står bag angrebet, er fortsat på fri fod. Genstanden, som lørdag blev uskadeliggjort af Rullemarie, vil blive undersøgt nærmere i dag, og samtidig er politiet ved at sikre eventuel overvågning fra området.

Politiet betragter placeringen af bomben på en BMW som et drabsforsøg på bilens ejer.

Bomben menes placeret på bilen i tidsrummet fra fredag ved frokosttid og til klokken 14.20 lørdag, hvor bilejeren opdagede 'genstanden' og slog alarm.

Konflikt i rocker-bandemiljøet
Mere end 300 beboere fra ejendomskomplekset på Gymgemose Parkvej var evakueret i timevis, mens Forsvarets spræningseksperter arbejdede på stedet.

Politiet mener, at drabsforsøget kan have forbindelse til en konflikt i rocker-bandemiljøet.

Krimi Rocker-veteran var mål for bilbombe