Efter Emilie Meng-rygter: - Hun har IKKE været gravet op

Flere havde observeret frisk jord på Emilie Mengs grav - men det er slet ikke så usædvanligt

Emilie Meng. Privatfoto
Emilie Meng. Privatfoto

Fem måneder er gået, siden liget af Emilie Meng blev fundet i en sø ved Borup på Midtsjælland. Politiet står trods en intens og meget omfattende efterforskning uden gennembrud i jagten på den eller de gerningsmænd, der tog livet af den dengang 17-årige pige. Hun blev sidst set i live på Korsør Station tidligt om morgenen søndag den 10. juli 2016, hvor hun valgte at gå hjem efter en bytur i Slagelse, mens veninderne tog en taxa.

Emilie Meng blev begravet fra Sankt Povls Kirken den 19. januar og stedt til hvile på Korsør Kirkegård ved en kistebegravelse. Sjællandske har fået henvendelser om, at Emilie Meng skulle været gravet op igen som led i efterforskningen, fordi der på gravstedet var frisk jord. Men der er tale om en misforståelse begrundet i, at kistebegravelser nu om dage er sjældne. Derfor kender måske især yngre mennesker ikke, hvad der sker med jorden efter en kistebegravelse.

Politiet om drabet på Emilie Meng: Vi kigger på lignende drabssager

Her er gåden politiet forsøger at løse: Hvor døde Emilie Meng

Emilies far: Her er vores trøst

Det skriver Sjællandske.

- Vi topper løbende et kistegravsted op med jord i op til et år efter begravelsen, fordi jorden løbende sætter sig og synker efterhånden som luften presses ud af den, forklarer kirkegårdsleder på Korsør Kirkegård Anne Nordam til Sjællandske.

Vicepolitiinspektør og efterforskningsleder Søren Ravn Nielsen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi fortæller, at efterforskningen fortsætter i bestræbelserne på at finde den eller de skyldige i Emilie Mengs død.

- Vi har stadig en masse at arbejde med, men et egentligt gennembrud har vi endnu ikke haft. Og vi hører fortsat gerne fra folk, der sidder med en mistanke eller måske er kommet i tanke om noget, siger Søren Ravn Nielsen til Sjællandske.