Annonce:
Annonce:

Efter firedobbelt drab: Familiemedlem overmandet foran lejlighed

Drama foran lejligheden i Brønshøj, hvor en mor og tre børn i morges blev fundet dræbt

Annonce:
Følg Krimi

Følelserne får frit spil i Brønshøj i kølvandet på det drabelige familiedrama, der i morges førte til i alt fire drab på en hel familie i en lejlighed på Kobbelvænget.

Her blev Københavns Politi tilkaldt efter adskillige 'alvorlige opkald' fra bekymrede naboer og borgere, som hørte larm, råb, skrig og gråd fra en stuelejlighed. Da en patrulje nåede frem mødte de ifølge vicepolitiinspektør Ove Bundgaard Larsen 'et frygteligt syn' og flere dræbte personer i boligen.

Hele dagen har politi, retsmedicinere, teknikere og et hav af politifolk arbejdet på stedet, der har været totalt afspærret, mens politiet har undersøgt opgangen og lejligheden.

Se mere video på localeyes.dk

Mor og børn dræbt i Brønshøj
Flere fundet dræbt i lejlighed

Annonce:

Løb mod gerningssted
Her til eftermiddag mødte pårørende til den involverede familie angiveligt op på adressen og forsøgte, ifølge flere personer, som var tilstede, angiveligt at trænge igennem politiets afspærring for at komme hen til lejligheden.

- Der kom en bil kørende i høj fart og stopper foran afspærringen. I det samme springer en ung mand ud og løber hen mod døren, der bliver bevoget. Han bliver så stoppet af flere betjente, som tvinger ham ned på græsset og lægger ham i håndjern og fører ham hen i en patruljevogn, lyder det fra Ekstra Bladets mand på stedet.

Den unge mand, der angiveligt har relationer til familien i lejligheden, fik dog efter noget tid lov til at gå derfra igen med nogle kammerater, som forinden også var dukket op og stod og græd foran afspærringen.

Efter fund af dræbte: Lejlighed bevogtes af seks betjente
Familieopgør i Brønshøj: Naboer hørte barnegråd

Annonce:

Fremstilles for firedobbelt drab
Politiet har endnu været meget sparsomme med at melde oplysninger ud omkring drabene i lejligheden, men bekræfter her til eftermiddag, at en mor og tre børn er blevet slået ihjel.

Politiet bekræfter endvidere på Twitter, at det er faderen i familien, der er blevet anholdt. Han sigtes nu for firedobbelt drab og fremstilles senere i aften i grundlovsforhør.

Manden har i løbet af dagen været til tekniske undersøgelser på Retsmedicinsk Institut.

Få seneste nyt i sagen her.

Få seneste nyt i sagen her.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
En bonus på 300 mio. kr. for at handle el - virkelig!?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: