Annonce:
Annonce:

Efter fund af dræbte: Lejlighed bevogtes af seks betjente

Massivt politiopbud i Brønshøj efter fund af flere dræbte i Brønshøj

Hør byt i sagen her.
Annonce:
Følg Krimi

Har du informationer om sagen, så tip os på 1224@eb.dk eller SMS/MMS på 1224 (koster alm. takst).

Politifolk, efterforskere, politihunde, teknikervogne, ambulancer og en mobil kommandostation er det syn, der her til morgen møder flere beboere i Brønshøj, efter at Københavns Politi her til morgen fandt flere dræbte i en lejlighed på adressen Kobbelvænget.

- Der er rigtig, rigtig meget politiet på stedet, lyder den faktuelle observation fra Ekstra Bladets mand på stedet, der er blevet fuldstændig afspærret.

Det sker efter, at der i en lejlighed mødte politiet et grusomt syn af flere dræbte.

Annonce:

- Vi fik en anmeldelse om nogle husspektakler på Kobbelvænget i Brønshøj. Vi sendte en patrulje ud til stedet, der blev mødt af et frygteligt syn og flere dræbte personer i en lejlighed, lød det tidligere på morgenen fra vicepolitiinspektør og leder af efterforskningen Ove B. Larsen til Ekstra Bladet.

- Der var en masse blod i lejligheden, men mere kan jeg ikke sige lige nu, tilføjede han for kort tid siden.

Hvor mange dræbte, der er fundet på stedet, ønsker han ikke at oplyse på nuværende tidspunkt.

Ekstra Bladets fotograf, der har fulgt det massive politiopbud siden ankomsten i morges, konstaterer, at der bliver ved at komme mandskab til stedet.

- Der er en ambulance standby. Der er en KST-vogn (mobil kommandocentral, red.). En lægebil kom til stedet men kørte igen. Der er politihunde og efterforskere. Og der står lige nu seks betjente og bevogter opgangen, konstaterer han fra Brønshøj.

Beboere må ikke gå ud af opgang
Ekstra Bladets reporter, som også er på stedet, oplyser også, hvordan hele boligblokken er fuldstændig spærret af, og hvordan beboerne fra selve opgangen, der bliver bevogtet, kigger ud af vinduerne for at finde ud af, hvad der foregår.

Annonce:

Beboere fra området, som Ekstra Bladet har talt med, har umiddelbart kun hørt om det brutale fund via ekstrabladet.dk her til morgen, og mange finder det naturligvis 'meget skræmmende'.

- Vi hørte godt nok nogle sirener i morges. Jeg tror, det var ved ca. 6-7 tiden. Men vi tænkte ikke nærmere over det og slet ikke, at det var så voldsomt, fortæller en yngre kvinde, der står med sin kæreste og deres barn på halvandet år på armen.

- Det første man tænker er, at det er noget med bander, fordi Tingbjerg ligger i nærheden. Men hvis det er en familietragedie, så gør det jo det bestemt ikke bedre, lyder det.

Har du informationer om sagen, så tip os på 1224@eb.dk eller SMS/MMS på 1224 (koster alm. takst).

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Præster, pædofili og børneporno
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: