Efter 'hændelse' på Hovedbanegården: 28-årig mand død

Det er endnu uvist, om nogen skal sigtes i en sag, hvor en 28-årig mand afgik ved døden fem dage efter en hændelse på Københavns Hovedbanegård

Ved du noget, eller har du tip? Skriv en sms til 1224 (alm. takst) eller en mail til 1224@eb.dk

Københavns Politi efterforsker i øjeblikket en sag, hvor en 28-årig mand er afgået ved døden som følge af en hændelse på Københavns Hovedbanegård.

Hændelsen fandt sted 24. oktober omkring klokken fem om morgenen, og den 28-årige døde af sine kvæstelser fem dage senere, 29. oktober.

Det bekræfter Københavns Politi over for Ekstra Bladet.

- Vi efterforsker en sag, hvor der har været en hændelse på Hovedbanegården mellem personer med funktion på Hovedbanegården og en anden person. Den person er efterfølgende afgået ved døden, lyder det fra vicepolitiinspektør ved Københavns Politi Jesper Beuschel.

Der er endnu ingen sigtede i sagen, og det er heller ikke sikkert, at det bliver aktuelt.

- Sagen efterforskes, og der skal nu tages stilling til, om der er sket strafbare forhold i forbindelse med håndteringen af den pågældende person, siger vicepolitiinspektøren.

Københavns Politi kan ikke oplyse, hvilken funktion personerne, der var indblandet i hændelsen, har på Hovedbanegården, eller hvor mange de var. Det er ligeledes uvist, hvad den konkrete 'hændelse' har handlet om, og hvordan den er opstået.

Ekstra Bladet følger sagen.