Efter knivstik mod 14-årig: Politiet jagter fortsat ung mand

En 16-årig dreng sidder i forvejen fængslet for knivstikkeriet, men politiet mangler at identificere en sidste person i sagen

En 14-årig dreng blev i går stukket ned på Bakken under blå mandag (Video: Local Eyes)

Se mere video på localeyes.dk

Tre måneder efter et voldsomt sammenstød mellem to grupper unge, der efterlod en 14-årig dreng såret af knivstik ved Bakken, leder Nordsjællands Politi fortsat efter en enkelt ung mand.

Det oplyser politikredsen, der endnu en gang appelerer til den unge mand eller de vidner, der kunne kende hans identitet.

- Han er en, vi meget gerne vil tale med. Derfor opfordrer jeg alle med viden om hans identitet til at kontakte politiet, og skulle han selv se denne efterlysning, kan jeg kun tilskynde ham til at henvende sig til os hurtigst muligt, fortæller politikommissær Klaus Madsen fra Nordsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Sparket og stukket tre gange
Episoden fandt sted 14. maj, da det 14-årige offer var på blå mandag med sin klasse på Bakken. Ifølge politiet blev forurettede og et par venner uvenner med en anden gruppe drenge på cirka seks personer i forlystelsen ”Rodeobanen”.

Der var tumult ude foran forlystelsen, hvor der blev skubbet og sparket, hvorefter forurettede tildelte en af dem fra den anden gruppe et knytnæveslag.

Teenager efterlyst for knivstikkeri fortsat på fri fod

Umiddelbart efter forlod forurettede og resten af hans klasse Bakken. Kort herefter blev han overfaldet ude i Dyrehaven i form af slag, spark og tre stik med kniv.

I forvejen har politiet identificeret og afhørt ni drenge eller unge mænd efter over hundrede henvendelser fra offentligheden i forbindelse med sagen.

De mange tip førte i juni til anholdelsen af en 16-årig dreng fra København, som er sigtet og fængslet for knivstikkeriet. Alligevel søger politiet fortsat identiteten på den sidste dreng, fordi han er 'interessant for sagen'.

- Jeg vil ikke gå i detaljer med, hvorfor vi mener det, lyder det fra Klaus Madsen.  

- Vi har modtaget enormt mange tip, hvilket vi er ekstremt glade og taknemmelige for, men måske der sidder en eller flere personer derude, som ikke har kontaktet os, fordi de forventede, at nogle andre nok havde ringet ind og fortalt os om netop hans identitet.

- Jeg tror derfor på, at der er nogen, som ved, hvem han er, og dem vil vi naturligvis meget gerne høre fra, slutter Klaus Madsen.

Foto: Politi
Foto: Politi

Den unge mand beskrives som: Mellemøstlig af udseende, mellem 15-17 år, almindelig af bygning med sort hår. Han var ved kniv-episoden iført hvid t-shirt, sort jakke/windbreaker med hvidt ved håndleddet, sorte shorts med hvide snører samt hvide sko.

Har du viden om identiteten på den efterlyste, kan du kontakte Nordsjællands Politi på telefon 114 eller via mail på nsj@politi.dk.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Men for en gruppe af danskere er julen svær