Efter knivstikkeri til karneval: 22-årig anholdt med hjælp af peberspray og politihund

Nordjyllands Politi skulle bruge både peberspray og politihund for at anholde den 22-årige formodede gerningsmand. Det 24-årige offer er stadig under behandling på sygehuset

Politiet er massivt til stede ved dagens karneval. (Video: René Schütze)

En 24-årig mand blev lørdag klokken 13.31 stukket voldsomt i maven på Vesterå 4 i Aalborg, mens karnevallet var i fuld gang.

De to formodede gerningsmænd stak af, hvorefter politiet efterlyste dem begge.

Nu skriver Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse, at de har anholdt den formodede primære gerningsmand klokken 16.20.

Der er tale om en 22-årig mand, der blev anholdt under anvendelse af peberspray og politihund.

Det 24-årige offer blev kørt til behandling på Aalborg Sygehus Syd, hvor man opererede den unge mand straks. Han er fortsat indlagt og under behandling.

Tidligere på eftermiddagen fortalte vicepolitiinspektør Henrik Skals, at offeret var stabil, da han blev kørt væk fra gerningsstedet, men at tingene jo kunne ændre sig.

Knivstikkeriet er sket på Vesterå, som ligger parallelt med Vesterbro, hvor de udklædte går deres march. Samtidig grænser Vesterå op til Jomfru Ane Gade, hvor karnevalsgæsterne også går forbi.

Knivstikkeriet skete på Vesterå 4 i Aalborg. Gaden er en parallel gade til Vesterbro, hvor karnevalsoptoget foregik. Foto: Rene Schütze
Knivstikkeriet skete på Vesterå 4 i Aalborg. Gaden er en parallel gade til Vesterbro, hvor karnevalsoptoget foregik. Foto: Rene Schütze