Efter kraftig brand: Flere personer evakueret

Nordjyllands Politi bad søndag eftermiddag borgere i nærheden af Stoldal i Hobro om at holde sig indendøre som følge af en større brand

Video: René Schütze

Ved du noget?

Tip os på sms 1224 (alm. sms-takst), eller send en mail til 1224@eb.dk. Du kan også vælge at udfylde formularen herunder.

Politi og brandvæsen var massivt til stede på Stoldal 22 i Hobro, hvor en kraftig lejlighedsbrand i løbet af søndagen udviklede sig. Den spredte til sig til tagetagen, hvor der også kom kraftig røg fra branden.

Derfor bad politiet borgere i nærheden om at holde sig indendøre og lukke for døre og vinduer. Den advarsel blev trukket tilbage søndag klokken 17.38.

Politi og redningsmanskab vil dog stadig være til stede i området til ud på aftenen.

- Der er ikke nogen, der er fanget af branden, men folk i opgangen er blevet evakueret, siger Torben Larsen vagtchef ved Nordjyllands Politi.

Ingen tilskadekomne
Ifølge politiet er ingen kommet til skade i forbindelse med branden. De oplyser dog, at omkring 80 personer er blevet evakueret. Mange af dem bliver nødt til at finde andet husly, da ejendommen er stærkt medtaget.

Politiet ved endnu ikke, hvad der har forårsaget branden i etageejendommen.

Ekstra Bladets mand på stedet regner med, at aktionen vil være i gang til sent søndag aften.

- Branden er stille og roligt under kontrol, men det brænder stadig under taget deroppe. Det bliver et langt slukningsarbejde. Beboere i bygningen er blevet evakueret til Hobro-hallen, siger han.

Branden skal nu efterforskes, oplyser politiet.

1 af 3 Branden er nu under kontrol. Foto: René Schütze
2 af 3 
3 af 3