Efter motorvejs-tragedien: Nanna mistede sin bedste veninde

Da en 18-årig pige mistede livet på Holbækmotorvejen onsdag i sidste uge, mistede Nanna Svendsen sin bedste veninde

Nanna Svendsen, som er på billedet, mistede sin bedste veninde, og vil nu have et portræt af hende tatoveret, som et evigt minde. (Foto: Privat og Alarm112danmark.dk)
Nanna Svendsen, som er på billedet, mistede sin bedste veninde, og vil nu have et portræt af hende tatoveret, som et evigt minde. (Foto: Privat og Alarm112danmark.dk)

Nanna havde undret sig over, at hendes veninde ikke svarede på de beskeder hun sendte hende, men fordi hun havde haft travlt, slog hun det hen.

Lige indtil i tirsdags, hvor hendes verden væltede.

- Min verden brød sammen, siger 20-årige Nanna Svendsen, om øjeblikket, hvor det gik op for hende, at hendes veninde var død i tragedien på Holbækmotorvejen.

- Det er som om, at jeg har mistet halvdelen af mig selv. Jeg er helt tom for ord, og jeg ved ikke rigtigt, hvad jeg skal gøre af mig selv. Jeg har det bare helt forfærdeligt.

Den sidste besked
Nanna hørte sidst fra sin veninde onsdag i sidste uge, hvor veninden skrev, at hun desværre ikke kunne være sammen med hende den dag.

- Hun skrev, at hun havde en aftale onsdag aften, men at hun ville komme og besøge mig om torsdagen, siger Nanna Svendsen til Ekstra Bladet.

Men Nannas veninde nåede aldrig hjem onsdag aften.

Dræbt på motorvejen
Nannas 18-årige veninde kom angiveligt op at skændtes med en 22-årig mand, som hun var ude at køre med, og ifølge Midt- og Vestsjællands Politi udviklede det sig til et slagsmål i bilen. Det førte til, at den 18-årige pige blev sat af i nødsporet midt på Holbækmotorvejen.

Senere ser en 62-årig mand, der kom kørende på motorvejen, hvad han beskriver som en bylt der ligger i overhalingsbanen, og han holder ind i nødsporet, for at se nærmere på det.

Men inden han når så langt, bliver han overhalet af en 59-årig kvinde, som trækker ud i overhalingsbanen og påkører, hvad der viste sig at være den 18-årige pige, som dør på stedet.

Hvordan kunne det ske?
Tilbage sidder Nanna Svendsen med et stort savn, og en masse spørgsmål om, hvad der skete den onsdag aften på motorvejen.

- Jeg forsøger at tænke på de goder tider, vi har haft sammen. Vi kunne ringe op til hinanden og bare skrige af grin, og det er helt umuligt, at forklare, hvordan det er, at vide, at det aldrig sker mere. Men jeg tænker også på, hvordan det overhovedet kunne ske, siger Nanna Svendsen.

Midt- og Vestsjællands Politi har klarlagt, hvad der skete op til, at Nannas veninde blev sat af på motorvejen, men de mangler stadig at finde ud af, hvorfor Nannas veninde lå i overhalingsbanen, da hun blev påkørt.

Et evigt minde
De to veninder havde planlagt, at få hinandens kysseaftryk tatoveret på hånden, men i stedet vil Nanna nu have et portræt af veninden tatoveret på sit lår.

- Nu da jeg ikke kan få hendes kysseaftryk, vil jeg gerne have et minde om hende, som jeg altid har med mig, siger Nanna Svendsen.