Annonce:
Annonce:

Efter rockerdrab: To mænd bliver frivilligt bag tremmer

En 21-årig og en 30-årig mand skal fortsat sidde fængslet i yderligere fire uger i sagen om parteret rocker fra Ballerup

Kevin Andersen mindes på Satudarahs internationale hjemmeside.
Kevin Andersen mindes på Satudarahs internationale hjemmeside.
Annonce:
Følg Krimi

Københavns Vestegns Politi får yderligere fire uger til efterforskningen af drabet på den 25-årige rocker Kevin Joel Andersen, der i starten af september blev fundet dræbt og parteret i Vestskoven mellem Albertslund og Ballerup.

Det sker efter, at en 21-årig og 33-årig mand, som begge er sigtet i sagen, er gået med til en frivillig forlængelse af deres varetægtsfængsling.

- De er derfor blevet forlænget med yderligere fire ugers varetægtsfængsling, fortæller anklager i sagen, Natalja Lindberg til Ekstra Bladet.

Drabssagen er foreløbigt blevet kørt bag såkaldt dobbeltlukkede døre, og det vil den blive ved med lidt endnu, fortæller anklageren. Det betyder derfor, at offentligheden end ikke har tilgang til den alvorlige sigtelse i forbindelse med drabet og dermed politiets teori om de to mænds roller i sagen.

Annonce:

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger er den 33-årige dog sigtet for drabet, mens den 21-årige er sigtet for medvirken.

Parteringsdrabet i Ballerup: 'Offer' selv sigtet i drabssagen

Kevin Joel Andersen var indtil sin død fuldgyldigt medlem af rockerklubben Satudarah og blev begravet under en storstilet rocker-ceremoni i midten af september.

Dødeligt venskab: Drabssigtet var venner med Kevin

Sagen om det voldsomme drab og partering tog sin begyndelse i starten af september, da politiet rykkede ind i en lejlighed i Hedeparken i Ballerup.

Her fandt man tilsyneladende tilstrækkelige beviser for, at der var begået en forbrydelse på adressen, og det fik politiet til at melde en 25-årig mand savnet, som senere skulle vise sig at være den dræbte Kevin Joel Andersen.

Rockerdrab: Det viser obduktionen af det parterede lig

Annonce:

Det parterede lig af den unge mand blev fundet fordelt i to kufferter og et ukendt antal IKEA-poser i skovbunden i Vestskoven af politiets teknikere. En obduktion viste senere, at Kevin Joel Andersen før den brutale partering blev dræbt af flere knivstik.

Satudarah sagde farvel til dræbt og parteret rocker'bror'

Mens motiv og årsag fortsat står hen i et hav af spekulationer i miljøet, står det klart, at omstændighederne om drabet på det fuldgyldige Satudarah-medlem er endnu mere makabre end som så. Ikke mindst på et personligt plan.

Flere kilder i miljøet har således fortalt, hvordan den dræbte tilsyneladende var gode venner med de to mænd, som nu sidder sigtet i sagen.

Den makabre sag - dag for dag

Natten til mandag melder en 21-årig mand sig selv til politiet. Forud for dette har han opsøgt en skadestue og formentlig rockerklubben Satudarah, der holder krisemøde samme aften.

Midt på natten rykker politiet så talstærkt ud i Ballerup og leder på forskellige grønne områder.

Mandag formiddag indtager styrken nærmest et helt boligkvarter i Hedeparken, hvor politiet foretager en indtrængningsaktion.

Samme eftermiddag oplyser politiet, at de efterforsker en sag om 'frihedsberøvelse og mishandling' af den unge 21-årige mand.

Ved to-tiden natten til tirsdag melder en 33-årig mand sig selv til politiet.

Tirsdag morgen fremstilles de to mænd for dobbeltlukkede døre. Under det hemmelige retsmøde sigtes den 33-årige for drab. Den 21-årige for medvirken til drab. De nægter sig skyldige men varetægtsfængsles.

Tirsdag eftermiddag finder politiet liget af den 25-årige Kevin Andersen i Vestskoven.

Tirsdag aften kort før midnat sættes en bil i brand i Skodsborg, Nordsjælland. Den tilhører en af de fængslede i sagen.

Onsdag efterlyser politiet vidner, som har set mistænkelige personer bære på blå Ikea-poser. De er blevet brugt til at fragte liget.

Torsdag aften efterlyser politiet vidner, som har set personer parkere den sorte Citroën C4 i Skodsborg og sat ild til den. Det kommer også frem, at liget er blevet fragtet i to små rejsekufferter.

Fredag bekræfter politiet overfor Ekstra Bladet, at Kevin Andersen er dræbt af mange knivstik.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Claus Hjort Frederiksen kræver åbenhed – men dørene smækkes i
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: