Annonce:
Annonce:

Efter skud: Politiet afviser borgere på vej til arbejde

Flere er blevet ført væk fra område i Københavns Nordvestkvarter, hvor også hærens bomberyddere er tilkaldt efter skudepisode

Foto: Anthon Unger
Foto: Anthon Unger
Annonce:
Følg Krimi

Ved du noget om sagen, så tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms til 1224.

Politiet og Hærens Ammunitionsrydningstjeneste, EOD, arbejder i øjeblikket på højtryk efter en mand i de tidlige morgentimer blev skudt af politiet.

Et større område omkring Thoravej i det nordvestlige København er blevet afspærret, og borgere, som forsøger at komme på arbejde bliver venligt afvist af politiet med beskeden om at vende om.

Mand skudt: Blev vækket af politiet og trak pistol

En af dem er officemanager Helen Bahnson, som i morges skulle have serveret brunch for 30 personer på sin arbejdsplads bag afspærringen.

- Men jeg fik at vide, at jeg ikke kunne komme forbi, siger Helen Bahnson, der nu har bilen fyldt med madvarer til 30 personer. Hun tager dog situationen med oprejst pande.

Lige nu: Politiet massivt til stede efter hændelse

Annonce:

- Det er da uhyggeligt at sådan noget her kan ske, for jeg har lige gået og tænkt, at området var blevet så hyggeligt. Men nu vil jeg gå tidligt på ferie, og så se, om min nabo ikke kan bruge lidt morgenmad i stedet, fortæller Helen Bahnson til Ekstra Bladet.

Kun to af hendes kolleger nåede at møde på arbejde inden skudepisoden i morges.

- De sidder fanget derinde nu, for de må heller ikke forlade stedet, fortæller Helen.

Også et vognmandsfirma, som kører med rustvogne, er blevet fanget på den ene side af politiets afspærring. En rustvogn med kiste holder derfor fanget i området. 

 

- Det er uheldigt, at sådan noget skal ske lige nu. Jeg må ikke forlade mit kontor, men heldigvis har vi ikke så travl en dag i dag, så det hele skal nok løse sig, siger Søren Pedersen, som ejer firmaet.

Bomberyddere på arbejde
Det var kort efter klokken 06.30 i morges, at politiet måtte trække våben og skyde en mand. En politipatrulje var rutinemæssigt rykket ud til en person, som lå og sov i en bil.

Annonce:

'Ved patruljens ankomst til stedet trak personen i bilen en pistol, hvorefter politipatruljen afgav skud mod personen,' lyder det i pressemeddelelse fra Københavns Politi om episoden.

Manden blev ramt i hoften og efterfølgende kørt på hospitalet. Hærens Ammunitionsrydningstjeneste, EOD, arbejder også på stedet, men det er endnu uvist, hvorfor bomberydderne er blevet tilkaldt.

Sagen skal nu undersøges til bunds af den Uafhængige Politiklagemyndighed, som det er procedure, når politiet affyrer skud.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Svulster og skandaler trives i tavshed
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: