Efter skyderi ved højlys dag: Flugtbilist forsøgte at køre betjent ned

Ifølge politiets sigtelse deltog tre mænd i en frihedsberøvelse, hvor der blev afgivet flere skud og en flugtbilist forsøgte at køre en betjent ned

Følg Krimi

Kender du til sagen, skriv til Ekstra Bladet på 12242eb.dk/sms 1224 (alm takst)

RETTEN PÅ FREDERIKSBERG (Ekstra Bladet):

Lige nu fremstilles tre mænd i grundlovsforhør i Retten på Frederiksberg efter gårsdagens skyderi kort før klokken 17 ved Husum Torv i København.

De tre mænd er sigtet for at bringe andre folk i fare ved at skyde i ukendt retning på gaden, pege med en pistol mod ukendte personer i en Mercedes og efterfølgende trække en person ud af bilen med henblik på frihedsberøvelse. 

De nægter sig alle skyldige.

En af de tre mænd er desuden sigtet for vold mod tjenestemand, da han, ifølge sigtelsen, forsøgte at køre en polititjenestemand ned under flugten. To af de sigtede blev anholdt nogle timer efter skyderiet i Brønshøj, mens den tredje blev anholdt natten til fredag.

Under episoden afgav politiet flere skud mod en af bilerne. Københavns Politi oplyste fredag formiddag til Ekstra Bladet, at det var politibetjente i civil, som tilfældigvis befandt sig på stedet i anden anledning, der skød mod en Audi for at stoppe bilen. Ingen personer blev ramt under skyderiet.

Ifølge politiets sigtelse er der stadigvæk ukendte gerningsmænd på fri fod i sagen. Foto: Steven Knap/Byrd
Ifølge politiets sigtelse er der stadigvæk ukendte gerningsmænd på fri fod i sagen. Foto: Steven Knap/Byrd
 

Politi affyrede skud: Mand blev bortført

De sigtede har alle anden etnisk oprindelse og blev på samme tid ført ind i retten, hvor de fik oplæst sigtelsen. To af dem var iført politiets hvide dna-dragter, mens den sidste var iført blå trøje og grå træningsbukser.

To af de sigtede ønskede at afgive forklaring i retten, mens den sidste nægtede at udtale sig. På begæring fra anklageren valgte dommeren at lukke dørene til grundlovsforhøret.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fiduskunst og magistervrøvl

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+

LIGE NU