Efter skyderier: Politiet indsætter mobil politistation

Københavns Vestegns Politi indsætter en mobil politistation i Albertslund, efter der gentagende gange har været skyderier mod en adresse i området

Følg Krimi

Københavns Vestegns Politi indsætter en mobil politistation i det område i Albertslund, der de seneste dage har været ramt af skudepisoder.

Senest natten til onsdag, hvor endnu et skyderi blev anmeldt.

Det oplyser politiet i en pressemeddelelse.

- Vi indsætter den mobile politistation for at borgerne har mulighed for at kontakte os direkte, hvis de har informationer i forbindelse med skyderierne og for at sikre opretholdelse af tryghed i området, siger politiinspektør Mikael Wern.

Hus i Albertslund beskudt for tredje nat i træk

Den nye politistation kommer, efter der for tredje gang indenfor få dage, er blevet skudt mod den samme adresse på Tranehusene i Albertslund.  Epsioderne førte også til, at politiet indførte visitationszone i dele af Albertslund Kommune frem til 1. maj.

Artiklen fortsætter under billedet

Skudhuller i huset, der er blevet beskudt de sidste tre nætter. Foto: Kenneth Meyer
Skudhuller i huset, der er blevet beskudt de sidste tre nætter. Foto: Kenneth Meyer

Intensivering og uvished
Udover den mobile politistation har politiet også valgt at intensivere patruljeringen i området. Derudover vil politibetjente tirsdag dele foldere ud, der opfordrer folk til at kontakte politiet, hvis de ved eller har set noget.

Politiet ved ikke meget om, hvad der ligger til grund for skudepisoderne.

- Det er en meget alvorlig situation. Det er endnu uklart hvad der er motivet bag skyderierne, men det efterforsker vi lige nu. Umiddelbart tyder intet på konflikt mellem bander, siger politiinspektør Mikael Wern.

Ny skudepisode i Albertslund: En person ramt

Politistationen kommer til at være placeret på adressen Rypehusene 1-3, foran butikstorvet. Den er at finde onsdag fra klokken 14 til 20 og igen torsdag fra klokken 7.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hvis Herlufsholm var en muslimsk friskole ...

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind