Efter stor aktion: Politiet ransagede forkert lejlighed

Beboerne er stærkt chokeret efter at politimænd i dag stormede deres hjem

Politiet under aktion i Ishøj. (Video: Kenneth Meyer)

Et ægtepar fik i dag deres livs chok, da flere kampklædte betjente stormede deres hjem på Nordre Ringvej i Glostrup i forbindelse med en koordineret antiterrorindsats.

- Vi er lige så chokeret som alle andre over det her, fortæller lejlighedens mandlige beboer, der ikke ønsker at stå frem med navn.

Selv var han ikke hjemme, men det var hans kone, og efter politiets indtrængen fik hun et chok.

Aktionen i Glostrup. Foto: Jakob Jørgensen Krimi Terroranholdelser i København: - Pludselig vælter det ind med politi

- Hun har taget det hårdt, for hun var hjemme, da politiet sparkede døren ind, og fik virkelig et chok, forklarer beboeren til Ekstra Bladet.

Dørkarmen til lejligheden i på Nordre Ringvej i Glostrup er flækket efter at flere betjente stormede opgangen. Nu skal døren erstattes efter dagens aktion og parret skal igen falde til ro i deres hjem.

- Vi vil snakke det her igennem over en kop the, og så må vi komme videre, lyder det fra beboren.

Flere beboere fra bebyggelse i Glostrup fortalte tidligere i dag til Ekstra Bladet, at Politiets Aktionsstyrke omringede bygningen på Nordre Ringvej.

- Det gik meget hurtigt. Pludselig var der 10 betjente. Der var bombehunde og betjente i bombedragter, der stod på opgangens trappe og ventede på at komme ind.

Aktionen i Glostrup. Foto: Jakob Jørgensen Krimi Terror-anholdt har banderelationer

Tidligere bandemedlem anholdt
Ifølge Københavns Politi er i alt fire personer blevet anholdt og sigtet efter terrorparagraffen for at have ladet sig hverve til krigshandlinger for den frygtede terrororganisation IS.


En anholdt føres væk af politiet. Foto: Kenneth Meyer

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger har der udover aktionen i Glostrup været aktioner i Ishøj, Albertslund og Tingbjerg i København. De fire anholdte tæller blandt andet et 27-årigt tidligere bandemedlem.

På hans adresse fandt politiet våben og ammunition. Dagens aktion har været rettet mod syrienskrigere og folk, der har meldt sig under fanerne i den mellemøstlige krig.

Københavns Politi har ikke ønsket at kommentere den tilsyneladende forkerte ransagning i Glostrup.