Efter stor redningsaktion: Efterlyst mand fundet i god behold

Politi, ambulancer og en helikopter ledte fredag efter en ung mand nær Limfjordsbroen i Aalborg. Manden er fundet i god behold

Følg Krimi

Den 20-årige mand, som fredag aften blev efterlyst, er kommet tilbage til sit hjem i god behold. Det skriver Nordjyllands Politi på Twitter.

Der var fredag aften en større redningsaktion i gang, hvor både politi, ambulancereddere og en helikopter rykkede ud til Limfjordsbroen i Aalborg.

- Vi leder efter en mand, som muligvis er sprunget i vandet fra Limfjordsbroen i nedtrykt sindstilstand, fortalte Jesper Sørensen, vagtchef ved Nordjyllands Politi, til Ekstra Bladet.

På Twitter udsendte Nordjyllands Politi en efterlysning af manden, der beskrev ham som 'Mand, 20 år, ca. 180 cm høj, blond hår, formentlig iført blå hættetrøje. Søger muligt til/mod havnen i Aalborg'.

Jesper Sørensen oplyste til Ekstra Bladet, at manden bor nær Sohngårdsholmparken i Aalborg, og at borgere i området gerne måtte være opmærksomme og kontakte politiet på 114, hvis de så manden.

Ekstra Bladets kvinde på stedet fortalte, at beredskabet var klar ved broen.

- Der står dykkere fra Beredskabsstyrelsen klar på kajen lige ved siden af Limfjordsbroen til at springe i, mens en båd sejler rundt langs havnen og søger i vandet på Nørresundby-siden, sagde hun.

Ledte med lys og lygte
Det var ikke sikkert, at manden rent faktisk var sprunget i vandet, oplyste Nordjyllands Politi til Ekstra Bladet.

- De pårørende, vi har været i kontakt med, ved ikke, om han er sprunget i vandet, men de har meldt det til os ud fra en korrespondance, de har haft med manden, sagde Jesper Sørensen fredag aften.

- Vi leder efter ham med lys og lygte.

Ekstra Bladets journalist på stedet fortalte, at der var en helikopter i luften, og at politi og ambulancer var kørt mod havnefronten.

Har du selvmords-tanker

Du kan kontakte Livsliniens anonyme selvmordsforebyggende rådgivning på:

Telefon: 70 201 201 hver dag kl. 11.00-04.00.

Chat: mandag og torsdag kl. 17.00-21.00 og lørdag kl. 13.00-17.00 via www.livslinien.dk

Netrådgivning: Hver dag via www.livslinien.dk

Livsliniens 220 frivillige rådgivere besvarer hvert år mere end 16.000 henvendelser fra personer med selvmordstanker eller i anden alvorlig livskrise.

Har du akutte selvmordstanker, skal du kontakte Livslinien, din regionale psykiatriske skadestue, egen læge, lægevagten (i Region Hovedstaden 1813) eller 112.

 

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Støjberg er dansk politiks nye protest-dronning

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind