Efter terror-udtalelser: Politiker får æg i nakken

Den australske politiker svarede prompte igen

Midt i interviewet får senatoren et æg i nakken. Video: AP.

En højreorienteret australsk politiker, der offentlig har bebrejdet muslimsk indvandring for fredagens terrorangreb i New Zealand, fik lørdag smadret et råt æg i nakken under et tv-interview, skriver CNN.

Efter fredagens terrorangreb i New Zealand var senator Fraser Anning hurtigt ude og bebrejde muslimsk indvandring for massakren på Twitter.

'Er der stadig nogen, der betvivler sammenhængen mellem muslimsk indvandring og vold?', skrev senatoren blandt andet på det sociale medie. Australiens premierminister, Scott Morrison, har blandt mange andre taget afstand fra Fraser Annings udgydelser.

Da Anning var i gang med at uddybe sine synspunkter i et interview med australske Seven Network, sneg en 17-årig dreng sig op bag senatoren, hev sin telefon frem og klaskede et æg i nakken på senatoren.

Fraser Anning var dog hurtig til at vende sig om slå ud efter den 17-årige, før teenageren blev pacificeret.

Den 17-åriges motiv er skrivende stund ukendt, så det vides ikke med sikkerhed, om ægge-overfaldet bunder i Fraser Annings udtalelser efter fredagens terrorangreb.

Politiet oplyser ifølge AP, at den 17-årige blev anholdt efter episoden, men er løsladt igen uden sigtelser mens sagen efterforskes yderligere.