Efter trusler mod tatovører: Black Army medlem fængslet

Et Black Army medlem er fængslet, sigtet for trusler efter fem tatovørforretninger torsdag blev afkrævet penge i Odense

Følg Krimi

En ud af tre. Det er politiets opgørelse efter de natten til søndag anholdt en af de tre bandemedlemmer, som formodes at have forsøgt at true sig til penge hos fem tatovørforretninger i Odense i torsdags.

Tatovører truet af Black Army: Vi er bange - men vi betaler ikke

Den 20-årige mand blev anholdt midt om natten til søndag, og da han blev fremstillet i grundlovsforhør skete det bag lukkede døre. Sigtelsen lyder på forsøg på afpresning, og bandemedlemmet er foreløbig varetægtsfængslet i 4 uger.

Mand fra Black Army er blevet anholdt af politiet

De to andre, som angiveligt var med til at opsøge de fem forretninger, forsøger politiet stadig at finde frem til. Derfor blev grundlovsforhøret holdt bag lukkede døre.

Ekstra Bladet talte i går med en talsmand fra Black Army, som forklarede, at der ikke var tale om trusler eller afpresning.

- Vi kunne godt mærke, at flere af dem blev bange, og derfor sagde vi også: 'Tag det nu roligt. Tænk over det, og så tales vi ved på mandag'. Det er også helt okay, hvis de ikke har lyst til at støtte os, eller hvis man bare vil støtte med 100 kroner, sagde talsmanden til Ekstra Bladet lørdag.

LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Hvis Herlufsholm var en muslimsk friskole ...

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind