Efter tumult i retten: Mand fængslet

En 22-årig mand sigtet i narkosag, som tirsdag fik flere til at gå bersærk under grundlovsforhør i Nykøbing Falster - varetægtsfængslet i tre uger

Flere blev mandag aften anholdt i dette hus i Jungshoved. Tre blev efter et dramatisk grundlovsforhør i Retten i Nykøbing Falster fængslet til 26. december. Nu er endnu en mand anholdt i sagen. Foto: Per Rasmussen
Flere blev mandag aften anholdt i dette hus i Jungshoved. Tre blev efter et dramatisk grundlovsforhør i Retten i Nykøbing Falster fængslet til 26. december. Nu er endnu en mand anholdt i sagen. Foto: Per Rasmussen
Følg Krimi

Opdatering: Dommeren har varetægtsfængslet den sigtede til 16. december. Grundlovsforhøret er blevet afholdt for lukkede døre, og Ekstra Bladet er derfor ikke bekendt med detaljer fra retsmødet eller, hvordan den 22-årige stiller sig til sigtelsen.

Politiet har tirsdag anholdt endnu en person i en narkosag, som knytter sig til et tidligere fodboldklubhuset i Jungshoved.

Det oplyser Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

Den anholdte er en 22-årig mand fra Falster. Han bliver onsdag formiddag fremstillet i et grundlovsforhør i Retten i Nykøbing Falster.

Samme sted stod tre andre, som er mistænkt i sagen, tirsdag foran en dommer og en stribe alvorlige sigtelser.

Amok i retten
Retsmødet var fra begyndelsen eksplosivt, da en af de sigtede som det første forsøgte at vriste sig fri af de ledsagende betjentes greb.

Amok i retten: Seks betjente lå på sigtet

Kort efter gik en af de øvrige sigtede amok og måtte overmandes af seks betjente.

Det er indtil videre uvist, hvorvidt den senest anholdte er sigtet for de samme lovovertrædelser som de tre, der i går blev varetægtsfængslet indtil 16. december.

Trioen har ifølge politiet blandt andet holdt en mand til fange i en kælder, tæsket ham og afpresset ham for 40.000 kroner, som angiveligt omfatter både gæld for narkotika og dummebøder.

Rocker- og bandemiljø
Derudover er d'herrer blandt andet sigtet for besiddelse af 42 kilo hash til videresalg.

De første anholdelser i sagen blev ifølge Sydsjællands- og Lolland-Falsters foretaget mandag eftermiddag, da politi slog til mod Jungshoved Idrætsforenings tidligere klubhus, som ifølge Ekstra Bladets oplysninger gennem nogen tid har været indtaget af personer fra rocker- og bandemiljøet.

- Jeg kan bekræfte, at det er vores opfattelse, at der i personkredsen er relation til rocker- og bandemiljøet, sagde politiinspektør Kim Kliver i går til Ekstra Bladet

Her anholdt man syv personer, hvoraf tre mænd på henholdsvis 25 og 31 år altså blev fremstillet i grundlovsforhør.

Mens to nægtede sig skyldig i stort set alt, påtog en tredje sig hele skylden og erklærede sig med få præciseringer til sigtelserne skyldig i alle forholdene.

Stor politiaktion: Syv anholdt

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Fiduskunst og magistervrøvl

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+

LIGE NU