Efter voldsudfordring: Teenager slår gammel mand bevidstløs

Teenageren overfaldt den gamle mand bagfra

Se det vanvittige overfald her. (CBS/Kamera One)

En teenagedreng i fra byen Hartford i den amerikanske stat Connecticut er nu blevet anholdt af politiet, efter en video med hans grove og umotiverede overfald på 66-årige Wilbert Prude blev delt blandt eleverne på Hartford high school. Det beretter CBS News.

I videoen ses det hvordan Wilbert Prude står på fortovet foran sit hus, da han bliver overfaldet bagfra af den uidentificerede teenager og falder ud på en befærdet vej.

Baggrunden for overfaldet, der fandt sted i slutningen af april, skal angiveligt findes i det såkaldte knockout game - en udfordring, der kort fortalt går ud på at slå intetanende ofre bevidstløse, mens det hele bliver filmet.

Da videoen med overfaldet begyndte at cirkulere på Hartford high school, fik en af skolens embedsmænd også fingre i den. Han kunne genkende overfaldsmanden i videoen og kontaktede derfor politiet, som nu har sigtet den voldelige elev for flere forhold.

Efter overfaldet tog Wilbert Prude ikke på hospitalet, men han har det efter eget udsagn fint i dag.

- Jeg har det ret godt, og er glad for at vide jeg stadig er i live, og det takker jeg Herren for, fortæller han.

Ifølge det lokale politi er det ikke overfaldsmandens første møde med ordensmagten. For nyligt blev han anholdt for at deltage i et slagsmål på sin skole.