Efterlod mand på togskinner: Gik på café efter overfald

Politiet efterlyser fortsat gerningsmanden i et groft overfald, der kunne være endt fatalt

Gerningsmanden beskrives som østeuropæisk/mellemøstlig af udseende, 35-40 år, ca. 180 cm høj, almindelig af bygning, kort sort hår, fuldskæg.
(Politifoto)
Gerningsmanden beskrives som østeuropæisk/mellemøstlig af udseende, 35-40 år, ca. 180 cm høj, almindelig af bygning, kort sort hår, fuldskæg. (Politifoto)

Ved du noget? Tip os på mail 1224@eb.dk eller send en sms til 1224 (Alm. sms-takst)

Københavns Vestegns Politi leder forsat efter gerningsmanden i et særdeles groft overfald, der fandt sted 1. juli på Hvidovre Station.

Her skubbede en gerningsmand en 38-årig mand ned på skinnerne og efterlod efterfølgende manden, der var blevet bevidstløs af faldet.

Politiet har senere fået henvendelser af vidner, der har set gerningsmanden i dagene efter overfaldet på Café Phenix på Allegade 8 på Frederiksberg, hvor han talte dansk med accent og betalte for sin mad med en 1.000 kr. seddel.

(Politifoto) Krimi Efterlyst: Efterlod mand bevidstløs på togskinner

Gerningsmanden er desuden blevet set af vidner på Roskildevej 290 i Rødovre ca. kl. 0630 den 1. juli, stå og ryge op ad en bil.

Vestegnens Politi vil derfor gerne høre fra personer, som kan have set gerningsmanden på de to adresser eller kender til mandens identitet.

- Der er tale om et særdeles groft og umotiveret overfald, der kunne være endt fatalt. Vi håber derfor meget at offentligheden kan hjælpe os med at identificere gerningsmanden, siger John Bergvold der leder efterforskningen af sagen for Københavns Vestegns Politi.

Slog og sparkede offer

Overfaldet begyndte, da en 38-årig mand bad gerningsmanden om at holde op med at spytte på jorden. Herefter blev den 38-årig angrebet med et knytnæveslag i ansigtet og siden et spark i hovedet.

Det 38-årige offer ender efterfølgende på skinnerne, hvor han formentlig bliver slået bevidstløs af faldet. Han bliver derfor liggende på skinnerne, til vidner på perronen får hjulpet ham op.
Gerningsmanden beskrives som østeuropæisk/mellemøstlig af udseende, 35-40 år, ca. 180 cm høj, almindelig af bygning, kort sort hår, fuldskæg.

Han var iført solbriller, hvid T-shirt, sorte bukser samt sorte sko.
Gerningsmanden medbragte en sølvgrå herrecykel, hvorpå der hang et stort indkøbsnet på styret.
 

Vidner der ved hvem gerningsmanden er, har set overfaldet eller kender til gerningsmandens færden den 1. juli, bedes kontakte Københavns Vestegns Politi på 43861448 eller 114.

1 af 3 Han var iført solbriller, hvid T-shirt, sorte bukser samt sorte sko. Gerningsmanden medbragte desuden en sølvgrå herrecykel, hvorpå der hang et stort indkøbsnet på styret.
2 af 3 Flere personer på perronen i Hvidovre var vidner til det umotiverede overfald (Politifoto)
3 af 3 Gerningsmanden beskrives som østeuropæisk/mellemøstlig af udseende, 35-40 år, ca. 180 cm høj, almindelig af bygning, kort sort hår, fuldskæg. (Politifoto)