Efterlyser flugtbilist: Påkørte barnevogn

Nordjyllands Politi efterlyser føreren af en bil, der kørte væk fra stedet efter at have ramt en barnevogn med en fem uger gammel dreng i

Nordjyllands Politi efterlyser en sølvgrå stationcar, der tirsdag ramte en barnevogn med en fem uger gammel dreng i og efterfølgende kørte væk fra stedet i Skalborg. Ifølge vidner skulle der have siddet mindst to personer i bilen.

Det skriver Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Ulykken skete tirsdag omkring klokken 14.20 mellem Fitness Shape Up på Nibevej 1c og Jysk på Nibevej 3 i Skalborg. Her kom moderen til barnet gående med barnevognen.

En voldsom oplevelse
Drengen kom ikke til skade, men blev for en sikkerheds skyld kørt til sygehuset for nærmere undersøgelse.

- Det er klart, at når man går med sin barnevogn med sit barn i den, så bliver man forskrækket, når sådan noget sker. Det er en forfærdelig hændelse for både mor og barn, siger politikommissær hos Nordjyllands Politi Michael Karstenskov til Ekstra Bladet.

Nordjyllands Politi tager sagen alvorligt, og de har blandt andet foretaget afhøringer af vidner på stedet og undersøgt mulig videoovervågning i området.

- Det er desværre sparsomt med oplysninger om føreren af bilen. Min forhåbning er, tidspunktet og stedet taget i betragtning, at vi får nogle henvendelser fra borgere, der har hørt eller set noget relateret til det her uheld, siger politikommissæren.

Appel til føreren af bilen
Politikommissæren håber på, at føreren af bilen eller andre vidner vil rette henvendelse til politiet.

- Samtidig appellerer jeg også til, at føreren af bilen eller personen på passagersædet henvender sig til os.

- Ud fra det vi har på stående fod, så er det min umiddelbare formodning, at det her har været noget, man har kunnet mærke, se og høre. Der må være en derude med dårlig smag i munden, siger han til Ekstra Bladet.

Nordjyllands Politi opfordrer alle, der har set noget i forbindelse med ulykken, eller som har andre oplysninger i sagen, til at ringe til dem på 114.