Annonce:
Annonce:

Efterlyser to mænd efter knivstik

Tre personer er allerede varetægtsfængslet i sagen. De to personer, der er billeder af i artiklen, er endnu på fri fod

Politifoto
Politifoto
Annonce:
Følg Krimi

I kølvandet på et overfald den 13. august ved Teknisk Skole i Hillerød efterlyser Nordsjællands Politi nu en medgerningsperson.

Det oplyser politikredsen i en pressemeddelelse.

Ifølge politiet blev en ung mand overfaldet af fem personer på Milnersvej ved skolen. Her blev den unge mand blandt andet stukket med en kniv i låret.

Stor alvor
Tre personer er allerede varetægtsfængslet i sagen. Mens en anden er blevet anholdt onsdag. Den sidste, der endnu er på fri fod, kan ses øverst i artiklen.

- Der er tale om et knivoverfald, som har fundet sted ved højlys dag og ved en uddannelsesinstitution, hvilket vi ser med meget stor alvor på, da det er et sted, unge mennesker skal kunne færdes trygt og sikkert. De tre formodede gerningspersoner, som vi har sigtet i sagen, har ikke villet oplyse os om deres medgerningspersoners identiteter, og det er desværre heller ikke lykkedes os at finde frem til dem ad andre efterforskningsveje. Derfor efterlyser vi dem nu offentligt og håber, at nogle borgere kan genkende dem, så vi kan pågribe dem, fortalt politikommissær Anders Juul Jørgensen tidligere onsdag, inden man havde anholdt en af de efterlyste.

Den efterlyste 7 til 22 år, lys i huden, almindelig af bygning. Han var ved overfaldet iført en omvendt mørk kasket med rødt motiv ved skyggen (muligvis en Gucci-cap med slangemotiv), mørk trøje med et lille mærke foran på venstre side af brystet, mørke joggingbukser med mønster ned langs siden samt mørke sko med en hvid bund.

Henvendelser om sagen kan rettes til politiet på 114.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
’Man behøver ikke have ondt af Joachim, men...’
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: