Efterlyst 73-årig fundet død: Frygtes dræbt af vædder

Ifølge politiet tyder intet på, at der er sket en forbrydelse

(Foto: Mathias Øgendahl)
(Foto: Mathias Øgendahl)

Kender du noget til dødsfaldet, eller kendte du Kurt Robert Jørgensen, så kontakt os. Sms/mms til 1224 (alm. takst), eller send mail til 1224@eb.dk.

Den 73-årige Kurt Robert Jørgensen er fundet død i et naturområde i Vallensbæk, efter han har været forsvundet siden tirsdag. Han blev fundet mellem Tueholmsøen og Holbækmotorvejen.

Det var en borger, der fandt liget af den 73-årige i en dyreindhegning, og personen skyndte sig derefter at ringe til politiet.

Ifølge Københavns Vestegns Politi bærer liget tegn på skader, der kan betyde på, at Kurt Robert Jørgensen er blevet stanget af en vædder.

Det oplyser politiet på Twitter.

Indtil videre er det kun en teori, da politiet mangler endeligt at fastslå dødsårsagen. Det kan nemlig ske efter ligsynet og en obduktion, hvis det bliver nødvendigt.

Københavns Vestegns Politi oplyser samtidig, at dødsfaldet ikke bærer præg af noget kriminelt, og at de pårørende er underrettet.

Ifølge en person, der bor i samme boligselskab som den 73-årige, arbejdede både politi og helikoptere fra tirsdag eftermiddag til langt ud på natten. Området var afspærret, så hundeejere, der normalt går ture i området, blev nægtet adgang.

Beboeren fortæller til Ekstra Bladet, at det er frygteligt, at sådan noget kan ske, når Kurt Robert Jørgensen ifølge kilden var sund og rask, inden han forsvandt under en af sine daglige gåture.